Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για την επική αυτή Lancia Delta;

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εσείς πόσα θα δίνατε για την επική αυτή Lancia Delta;

ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για την επική αυτή Lancia Delta;

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Safarista της Automobili Amos και σε ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα και την ικανότητά του στο χωματόδρομο, η εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι καλύτερο και από το αυθεντικό.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Automobili Amos παρουσιάζει ένα τέτοιο πρωτότυπο, καθώς προηγήθηκε η «ασφάλτινη» έκδοση του μοντέλου.

Το restomod της αγωνιστικής Lancia Delta, είναι ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο για όποιον θέλει να έχει το χαρακτηριστικό σχήμα με ικανότητες που ξεπερνούν και την πιο ακραία φαντασίωση. Αρχικά, η Automobili Amos ξεκινά από ένα αυτοκίνητο- δωρητή, το οποίο κάνει τρίθυρο. Διευρύνοντας τα φτερά και αναμορφώνοντας ολόκληρο το αμάξωμα που είναι από ανθρακόνημα, ενώ το πλαίσιο είναι ενισχυμένο και διαθέτει ενσωματωμένο roll cage και ένα ζευγάρι bucket καθίσματα με ζώνες έως και 5 σημείων.

Η ανάρτηση χρησιμοποιεί ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και αμορτισέρ, ενώ στα φρένα χρησιμοποιούνται μεγάλης διαμέτρου αεριζόμενοι δίσκοι σε όλους τους τροχούς και το χειρόφρενο είναι υδραυλικό. Το αυτοκίνητο στέκεται σαφώς πιο ψηλά από τη Delta στην κλασική της μορφή και αυτό γιατί η Automobili Amos οραματίζεται πως οι πελάτες της θα πηγαίνουν μακριά από το δρόμο με το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

«Στόχος μας με το Safarista είναι να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία που θα τους επιτρέψει να φτάσουν με ασφάλεια τα όριά τους, όπως και εκείνα του αυτοκινήτου τους, από τον παγωμένο δακτύλιο της Σουηδίας μέχρι τους αμμόλοφους στην Αραβία», αναφέρει η εταιρεία στο site της. Πέραν της εξωγήινης τεχνολογίας που υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις, η Automobili Amos θέλει να βρει πρόθυμους με… αρκετά μεγάλα πορτοφόλια που θα μπορέσουν να διαθέσουν περίπου 580.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lancia Delta Integrale by Automobili Amos: Η αναβίωση του «θρύλου»
H Lancia 037 ξαναζεί
Η εμβληματική Lancia Delta Integrale ξανά στους αγώνες! (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement