Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για μια ιδιαίτερη πινακίδα;

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εσείς πόσα θα δίνατε για μια ιδιαίτερη πινακίδα;

ΝΕΑ

Εσείς πόσα θα δίνατε για μια ιδιαίτερη πινακίδα;

ΝΕΑ

Το «ΜΜ» θεωρείται στην Καλιφόρνια μια εξαιρετικά σπάνια πινακίδα αυτοκινήτου αλλά η τιμή που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης για να την πουλήσει, είναι μάλλον ακραία.

Advertisement
Advertisement

Η εν λόγω πινακίδα κυκλοφορίας είναι «συνδεδεμένη» με ένα κρυπτονόμισμα και κάπως έτσι «δικαιολογείται» το υψηλό της κόστος.

Ένας πωλητής θέλει 21,1 εκατομμύρια ευρώ (24.545.011 δολάρια) για την πινακίδα κυκλοφορίας της California με τα γράμματα «MM» που θεωρείται σπάνια και ιδιαίτερα επιθυμητή στους κύκλους των συλλεκτών αυτοκινήτων και όχι μόνο. Βλέπετε στην California οι πινακίδες κυκλοφορίας με δύο γράμματα έχουν λιγότερα εμβλήματα- σφραγίδες στην επιφάνειάς τους και είναι μαύρες, σε σχέση με εκείνες που μπορεί να πάρει κανείς μαζί με το καινούργιο του αυτοκίνητο. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα περιορισμένος ο αριθμός των πινακίδων που δεν έχει αλφαριθμητικό συνδυασμό παρά μόνο δύο γράμματα και αυτό τις κάνει πολύ σπάνιες.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια από αυτό, έως την τιμή των 21,1 εκατομμυρίων ευρώ, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Στο site που διαφημίζεται η πώληση της πινακίδας, αναφέρεται ως «Η απόλυτη επίδειξη πλούτου» («The Ultimate Flex») για να πείσει για τη ζητούμενη αξία. Φυσικά και κάτι τέτοιο ισχύει, έστω και για λίγους που θα μπορέσουν να κατανοήσουν την «ανάγκη» κάποιου να αποκτήσει με οποιοδήποτε κόστος τη συγκεκριμένη πινακίδα, μια και η συντριπτική πλειοψηφία των petrolheads θα προτιμήσει με ένα τέτοιο ποσό να αγοράσει ένα μεγάλο γκαράζ και να το «στολίσει» με πολύ γρήγορα και ικανά αυτοκίνητα (και να μείνουν και ρέστα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Corso California RT ρωτάει πόσα g αντέχεις
Ρέπλικα της Ferrari California Spyder είναι καλύτερη από τη γνήσια
Γνωστή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων παρήγγειλε 100.000 Tesla!

Advertisement

 

 

Advertisement