Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το SUV-Sedan της Mercedes

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το SUV-Sedan της Mercedes

ΝΕΑ

Έρχεται το SUV-Sedan της Mercedes

ΝΕΑ

Το 2018 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, η Mercedes είχε παρουσιάσει το Vision Ultimate Luxury Concept και τώρα φημολογείται πως ένα ανάλογο concept βρίσκεται σε εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, sedan και SUV στοιχείων, δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά αποτελεί είδηση το γεγονός πως η Mercedes όπως φαίνεται θα ασχοληθεί με την εξέλιξη μιας τέτοιας πρότασης.

Ένα νέο δημοσίευμα της Γερμανικής Handelsblatt, υποδεικνύει πως ένα όχημα παρόμοιο με το Vision Ultimate Luxury Concept προωθείται για εξέλιξη από τη γερμανική μάρκα. Εσωτερικά, η Mercedes φέρεται να αποκαλεί αυτό το όχημα SUL, το οποίο υποτίθεται ότι σημαίνει λιμουζίνα με sport διάθεση, σε ένα επίπεδο αρκετά διαφορετικό από το συνηθισμένο που έχει να κάνει με τις επιδόσεις. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό τετράθυρο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υψηλή απόδοση από τον κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury Concept είχε το σχήμα ενός μεγάλου sedan αλλά με τη διαδρομή της ανάρτησης που θα περίμενε κανείς από ένα crossover. Ο σχεδιασμός περιλάμβανε μια μεγάλη γρίλια εμπρός και στενούς προβολείς. Μετά το ντεμπούτο του πρωτοτύπου υπήρχε μια φήμη ότι η Mercedes συζητούσε αν θα το προωθήσει στην παραγωγή αλλά το 2018, δεν υπήρχε ακόμη καμία απόφαση σχετικά με τα μέλλον του. Η ιδέα ενός sedan με υψηλή απόδοση και χαρακτηριστικά crossover, δεν είναι κάτι νέο. Ένα από τα πολύ πρόσφατα παραδείγματα, ήταν και το S60 Cross Country της Volvo που είχε αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μπορεί να μην ήταν σχεδιασμένο για σκληρή εκτός δρόμου χρήση αλλά σίγουρα έδινε ένα επιπλέον αβαντάζ στον οδηγό του για να κινηθεί σε κακοστρωμένους δρόμους και light χωματόδρομους.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Mercedes: Τέλος το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων

Νέα Mercedes S-Class: Η επιτομή της καινοτομίας (VIDEO)

Advertisement

Νέο Mercedes Arocs: Ωδή στην ασφάλεια