Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο SEAT Ibiza

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το ανανεωμένο SEAT Ibiza

ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο SEAT Ibiza

ΝΕΑ

Η SEAT ετοιμάζει τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου SEAT Ibiza, το οποίο θα έχει άρωμα… Leon.

Advertisement
Advertisement

Τέσσερα χρόνια παρουσίας στην αγορά συμπληρώνει αισίως η πέμπτη γενιά του SEAT Ibiza, η οποία λανσαρίστηκε το 2017.

Μολονότι συνεχίζει να γνωρίζει σημαντική εμπορική επιτυχία, η SEAT δεν επαναπαύεται και προετοιμάζει την αποκάλυψη ενός facelift, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στον Απρίλιο.

Οι Ισπανοί δεν έχουν δημοσιεύσει επίσημες φωτογραφίες για την ανανεωμένη εκδοχή του «μικρού» τους μοντέλου, αλλά δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τις σχεδιαστικές τους προθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικότερα, οι διαστάσεις θα παραμείνουν απαράλλαχτες, ενώ θα υιοθετηθεί η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, όπως αποτυπώνεται ανάγλυφα στα Tarraco, Ateca και φυσικά το Leon.

Στο μπροστινό μέρος οι κεντρικοί προβολείς θα διατηρήσουν το σχήμα τους, αλλά θα φέρουν μια διαφορετική, κυματοειδή φωτεινή οπτική υπογραφή παρόμοια με του Leon. Αλλαγές θα έχουμε και στη γρίλια η οποία θα αποβάλλει τo τραπεζοειδές μοτίβο για τα… μάτια ενός εξαγωνικού, όπως και στον προφυλακτήρα μέσω του επανασχεδιασμού των εσοχών για τα φώτα ομίχλης.  Το νέο πορτραίτο θα ολοκληρώνουν οι διαφοροποιημένες ζάντες αλουμινίου, όπως και η επέκταση της χρωματικής παλέτας.

Advertisement

Στο εσωτερικό η κεντρική οθόνη αφής θα φέρει πιο ευκρινή και εντυπωσιακά γραφικά ενώ θα ενσωματώνονται περισσότερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως και συστήματα ασφαλείας – υποβοήθησης.

Στο πεδίο των κινητήρων, φαίνεται πως θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην υπάρχουσα γκάμα, με τη μοναδική αλλαγή ν’ αφορά την απομάκρυνση του 1.6 TDI των 95 PS.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona
Δοκιμή: SΕΑΤ Arona 1.0 TGI CNG
Δοκιμή: SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR

 

Advertisement