Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται μία τελευταία Lamborghini Huracan

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται μία τελευταία Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Έρχεται μία τελευταία Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Ενώ το κύκνειο άσμα της Huracan πλησιάζει με την παραγωγή της να παύει μέσα στο 2024, η Lamborghini ετοιμάζει μία τελευταία V10 έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Καθώς αναμένουμε την παρουσίαση του αντικαταστάτη της Lamborghini Huracan εντός του έτους, θα δούμε μία τελευταία εκδοχή του δημοφιλούς supercar με μιά ξεχωριστή ονομασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «CarBuzz», η Lamborghini έχει καταθέσει ένα νέο εμπορικό σήμα για τη Huracan και λέγεται «Huracan STJ». Αν πρέπει να κάνουμε μία καλή υπόθεση, τότε μάλλον η Huracan STJ θα είναι ένα μοντέλο αποκλειστικά για την πίστα, κατασκευασμένο πάνω στην ήδη σκληροπυρηνική Huracan STO.

Ο λόγος είναι πως το έμβλημα STJ μοιάζει πολύ με το SVJ που είδαμε στην αντίστοιχη έκδοση της Aventador. Συνεπώς, η Lamborghini Huracan STJ αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στη STO και την αγωνιστική GT3, προσφέροντας ένα πακέτο επικεντρωμένο στις επιδόσεις στην πίστα.

Η βάση της νέας Lamborghini Huracan STJ θα είναι η Huracan STO
Advertisement
Advertisement

Ο γνώριμος, ατμοσφαιρικός V10 της Huracan STO βοηθάει το supercar να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Το πιθανότερο είναι ακριβώς το ίδιο κινητήριο σύνολο να υπάρχει και στη STJ.

Όλα αυτά, ενώ ο αντικαταστάτης της Lamborghini Huracan πλησιάζει και ο ατμοσφαιρικός V10 «πεθαίνει». Τη θέση του, αναμένεται να πάρει ένα plug-in υβριδικό σύστημα με κινητήρα twin-turbo V8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εντός του 2024 οι νέες Huracan και Urus
Γέμισε ο κόσμος Lamborghini!
Μεγάλο αφιέρωμα: 60 χρόνια Lamborghini