Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η ανανεωμένη BMW X3

Ελλάδα 16:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η ανανεωμένη BMW X3

ΝΕΑ

Έρχεται η ανανεωμένη BMW X3

ΝΕΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανανεωμένη εκδοχή του μεσαίου SUV των Βαυαρών, την οποία θα ακολουθήσει και η ηλεκτρική iX3.

Advertisement
Advertisement

Μολονότι η αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3 βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην παγκόσμια αγορά, η βαυαρική εταιρεία φαίνεται πως ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την παρουσίαση της ανανεωμένης εκδοχής της. Από… κοντά και το συμβατικό «αδερφάκι» της, η Χ3, καθώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για ένα φρεσκάρισμα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η αποκάλυψη των δύο μεσαίου μεγέθους SUV είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Ιούνιο.

Όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, η BMW τηρεί σιγή ισχύος, προσπαθώντας ν’ αποτρέψει τη διαρροή πληροφοριών και φωτογραφιών με πρωταγωνίστριες τις X3 και iX3. Η προσπάθειά της, ωστόσο, δεν καρποφόρησε, καθώς αναρτήθηκε ένα σετ φωτογραφιών στην ιστοσελίδα του κινεζικού Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής, στο πλαίσιο της λήψης της απαραίτητης έγκρισης για την κυκλοφορία τους.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά, στο μπροστινό μέρος της ανανεωμένης X3 (σ.σ. στην έκδοση εξοπλισμού M Pack) συναντάμε μια ελαφρώς ανασχεδιασμένη kidney-grille, με τα δύο νεφρά να είναι «ενοποιημένα». Η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στον προφυλακτήρα ο οποίος είναι πιο διακριτικός, ενώ πιο μινιμαλιστικό μοτίβο ακολουθούν και οι πλευρικές εισαγωγές.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερο τολμηρές και αφορούν την τοποθέτηση δύο μικρών κάθετων αεραγωγών κάτω από τα φωτιστικά σώματα, προς τα φτερά, αλλά και τον διαχύτη που ενσωματώνει δύο τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement

Αντίστοιχες είναι οι διαφοροποιήσεις και στο ηλεκτρικό αδερφάκι της, iX3, με τη διαφορά πως συναντάμε κλειστή μάσκα με χρωμιωμένο περίβλημα.

Αναθεωρημένο θα είναι και το εσωτερικό της X3, το οποίο θα ενισχυθεί με περισσότερες τεχνολογίες, ενώ δεν αποκλείεται να ενσωματώνει kai το νέο σύστημα πολυμέσων BMW iDrive 8.0.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες κατά την αποκάλυψη των δύο ανανεωμένων εκδόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι μελλοντικές BMW θα έχουν ξεχωριστή σχεδίαση
Με πωρωτικούς ήχους οι ηλεκτρικές BMW Μ
Ο Δεκάλογος της νέας BMW iX3 (video)

 

Advertisement