Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai i10

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai i10

ΝΕΑ

Επίσημο: Το ανανεωμένο Hyundai i10

ΝΕΑ

Μετά από σχεδόν μία τετραετία στην αγορά το i10 ανανεώνεται στα σημεία, αναβαθμίζεται και συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στα city cars.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην μικρότερη κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης το κορεατικό μοντέλο αναμένεται να έχει έναν ακόμη ισχυρότερο ρόλο.

Και αυτό επειδή πλέον οι επιλογές στην κατηγορία του Hyundai i10 είναι πλέον πολύ λίγες αφού οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτροκίνηση.

Μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο το i10 θα συνεχίσει φρέσκο και ανανεωμένο την πορεία του έχοντας αλλαγές στο πρότυπο ενός facelift.

Advertisement
Advertisement

Οι οποίες εντοπίζονται στους ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στα ενσωματωμένα φώτα ημέρας στην μάσκα, στη νέας σχεδίασης ζάντες κ.α.

Advertisement

Στο εσωτερικό και ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού υπάρχουν νέες επενδύσεις καθισμάτων με την πιο εντυπωσιακή να αφορά στην έκδοση N Line που έχει ένα καρό αλά GTi σχέδιο. Επίσης, υπάρχει και κρυφός φωτισμός καμπίνας, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι νέος ψηφιακός με διαγώνιο 4,2 ιντσών.

Advertisement

Στις πλουσιότερες εκδόσεις υπάρχει οθόνη αφής με διαγώνιο 8,0 ιντσών, ενώ υπάρχουν και θύρες USB Type-C, καθώς και θέση ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου. Διαθέσιμη είναι η ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay / Android Auto, ενώ πλήρες είναι το σύνολο συστημάτων ασφάλειας και άνεσης από τις βασικές εκδόσεις.

Το μικρότερο Hyundai θα συνεχίσει με τους ίδιους κινητήρες με την κορυφαία N Line να έχει τον τούρμπο 1.000άρη με τους 100 ίππους. Πιο κάτω συναντάμε την έκδοση 1.0 με τους 67 ίππους και την πιο συμφέρουσα 1.2 με τους 84 ίππους.

Advertisement

Το αναβαθμισμένο i10 θα ξεκινήσει να παράγεται στο εργοστάσιο της Hyundai στην Τουρκία τον ερχόμενο Απρίλιο με την διάθεσή του να ξεκινά εκείνη την περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai Ioniq 5: Σημείο αναφοράς για την ηλεκτροκίνηση
Πρωτοποριακό στιλ και καινοτόμες τεχνολογίες στα SUV
Η Hyundai πρωτοπόρος και στα ηλεκτρικά