Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο σκληροπυρηνικό Hyundai Ioniq 5 N! (+video)

Ελλάδα 16:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το πιο σκληροπυρηνικό Hyundai Ioniq 5 N! (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο σκληροπυρηνικό Hyundai Ioniq 5 N! (+video)

ΝΕΑ

To Ioniq 5 N NPX1 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Είναι σίγουρα η απόδειξη ότι η Hyundai δεν βάζει όρια.

Advertisement
Advertisement

Η ισχυρή έκδοση παραγωγής του Ioniq 5 N, μοιάζει να μην αρκετή για το τμήμα επιδόσεων της Hyundai και αυτό μας αρέσει! Όπως, επίσης, «ιντριγκάρει» η μικρή πρόγευση που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία, για κάτι πραγματικά… άγριο.

Το Ioniq 5 N NPX1 θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στο Tokyo Auto Salon και θα μπορούσε να είναι η τελική κορυφαία έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου, ή ακόμα και ένα… αυτονομημένο καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το teaser βίντεο κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας προσφέρειι μια καλή πρώτη ματιά στις ολοκληρωμένες τροποποιήσεις που έγιναν στο αυτοκίνητο. Για αρχή, μπορούμε να δούμε ότι το NPX1 επωφελείται από τους φουσκωτούς θόλους των τροχών τόσο μπροστά όσο και πίσω, ενώ διαθέτει επίσης έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα με πιο έντονο αεροδυναμικό διαχωριστή.

Τα ελαστικά της Pirelli και οι σπορ δαγκάνες φρένων Performance Blue, επιβεβαιώνουν τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ πιο εντυπωσιακές δείχνουν οι τροποποιήσεις στο πίσω μέρος.

Advertisement

Με την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, αλλά και τη συνολική αεροδυναμική εμφάνιση, που δίνει την αίσθηση ότι είναι έτοιμο να… καταπιεί και την καρό σημαία στην εκκίνηση.

Advertisement

Η Hyundai θα αποκαλύψει πλήρως, εντός των επόμενων ωρών, την καυτή έκδοση, αλλά και τις τεχνικές λεπτομέρειες. Το μεγάλο μυστικό, που δεν… αποτελεί πλέον μυστικό, είναι η μείωση του βάρους κατά σχεδόν 250 κιλά, σε σχέση με την έκδοση παραγωγής, που θα αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα των επιδόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς κερδίζεις χάρη στη συνεργασία Hyundai και Amazon
Έρχεται το φουτουριστικό Hyundai Ioniq 7
Απίστευτο το που θα φτιάξει εργοστάσιο η Hyundai

Advertisement