Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon!

Ελλάδα 12:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon!

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Lancia Ypsilon!

ΝΕΑ

Τέλος η αναμονή και η προσμονή. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η καινούργια Ypsilon την οποία παρουσίασε η Lancia.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με τη γνωστή εταιρεία Cassina για να δημιουργήσουν από κοινού ένα πολυτελές εσωτερικό το οποίο θα παραπέμπει στο παρελθόν της Lancia και σε αυτόν τον τομέα, ενώ είναι απολύτως σύγχρονο.

Η καινούργια Lancia Ypsilon Cassina είναι μια ειδική έκδοση η οποία θα κατασκευαστεί μόνο σε 1.906 μονάδες. Αυτή διακρίνεται για τα καθίσματά της και την ποιότητα του υφάσματος και των υλικών που συνιστούν το εσωτερικό του οχήματος.

Φυσικά, όλα αυτά συνοδεύονται από το μοναδικό στυλ που έχουν οι Ιταλοί και το οποίο εφαρμόζουν σε κάθε πτυχή και των αυτοκινήτων που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν.

Advertisement
Advertisement

Οι επιβάτες, έχουν επίσης στη διάθεσή τους κα το σύστημα ενημερωδιασκέδασης «S.A.L.A.» («Sound Air Light Augmentation») το οποίο διαθέτει πολλές εφαρμογές και συνδυάζεται με δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

H καινούργια Ypsilon έχει μέγιστη θεωρητική αυτονομία η οποία θα φτάνει τα 403 χλμ, (κατά «WLTP»). Είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα νέα μοντέλα της χρονιάς και όλοι αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα είναι αντιπροσωπεύει την αυτοκινητική κληρονομιά της εταιρείας που ίδρυσε ο Βιντσένζο Λάντσια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ολική αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon!
WRC: Η Lancia επιστρέφει!
Η συμφωνία του αιώνα για την Stellantis