Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημα σχέδια του Skoda Kushaq

Ελλάδα 17:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα σχέδια του Skoda Kushaq

ΝΕΑ

Επίσημα σχέδια του Skoda Kushaq

ΝΕΑ

Ένα μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου B-SUV Skoda Kushaq,η τσέχικη εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο επίσημα σκίτσα του μοντέλου τα οποία φανερώνουν το αρκετά δυναμικό του ύφος.

Advertisement
Advertisement

Το Kushaq θα διευρύνει τη γκάμα των SUV μοντέλων της Skoda αποτελώντας ουσιαστικά την υλοποίηση του πρωτότυπο Vision IN το οποίο είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο.

Με την πρεμιέρα του μοντέλου να έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο επίσημα σκίτσα του μοντέλου στα οποία φαίνεται πως το αυτοκίνητο παραγωγής θα βρίσκεται αισθητικά πολύ κοντά στο πρωτότυπο έχοντας ως βασικό στοιχείο της οπτική του ταυτότητας τον τονισμένο εκτός δρόμου χαρακτήρα. Το Kushaq εξελίχθηκε στην Ινδία όπου και θα παράγεται για την τοπική αγορά με το 95 τοις εκατό των εξαρτημάτων του να παράγονται τοπικά. Βασίζεται σε μια ειδικά διαμορφωμένη για τις ανατολικές αγορές (όπου και θα πωλείται) έκδοση της πλατφόρμας MQB A0 η οποία στην Ευρώπη χρησιμοποιείται για το Kamiq.

skoda kushaq teaser

Advertisement
Advertisement

Το Kushaq θα είναι αποκλειστικά μπροσθιοκίνητο και θα φορά τον τρικύλινδρο 1.0 TSI και τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI με την μετάδοση να γίνεται μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ή αυτόματου διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Εκτός από τον δυναμικό χαρακτήρα που του χαρίζει η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και οι προστατευτικές ποδιές περιμετρικά του αμαξώματος το Kushaq θα συνοδεύεται και ένα από τα παραδοσιακά χαρίσματα των μοντέλων της Skoda, την ευρυχωρία παρά τις σχετικά κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις αναμένεται να έχει πλούσιους χώρους για επιβάτες χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2.651 χιλιοστών.

skoda kushaq teaser

Διαβάστε επίσης
Skoda Auto: Παρήγαγε 100.000 μπαταρίες για plug-in υβριδικά
Νέα Skoda Fabia: Πρώτη φωτογραφία ενόψει της αποκαλύψής της
Skoda: Υπερ-σύγχρονο κέντρο δοκιμών για τα μοντέλα προ-παραγωγής