Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επέλαση της Porsche στον Όμιλο Volkswagen

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επέλαση της Porsche στον Όμιλο Volkswagen

ΝΕΑ

Επέλαση της Porsche στον Όμιλο Volkswagen

ΝΕΑ

Το τέλος του έτους σημαίνει την αλλαγή στελεχών στον Όμιλο Volkswagen με σκοπό την αναβάθμιση της γενικότερης εικόνας του στο προσεχές μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία μεταβολής τού οργανογράμματος αναφορικά με τα ανώτατα στελέχη του είναι αναπόφευκτη, καθώς στο τέλος Δεκέμβριου θα αποσυρθεί ο Frank Welsch, ο οποίος ήταν επικεφαλής Διασφάλισης Ποιότητας του Ομίλου Volkswagen. Ο κ. Welsch εργάστηκε για 28 χρόνια σε αυτόν, τόσο στο τεχνικό τμήμα όσο και στη διοίκηση.

Από την Πρωτοχρονιά, τη θέση του θα αναλάβει ο Michael Neumayer (φωτογραφία κάτω) ο οποίος θα διατηρήσει τα καθήκοντά του και στην Audi, όπου έχει τον ίδιο ρόλο (επικεφαλής Διασφάλισης Ποιότητας). Εκτός αυτών, από το νέο έτος ο Michael Mauer θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλής Σχεδιασμού τού Ομίλου. O κ. Mauer προέρχεται από την Porsche, όπου έχει τα ίδια καθήκοντα, και θα αντικαταστήσει τον Klaus Zyciora, ο οποίος αποχωρεί από τον Όμιλο Volkswagen.

Michael Neumayer.

Η μετακίνηση των παραπάνω στελεχών εντός της γερμανικής εταιρείας, μεταξύ άλλων,  αναμένεται να συμβάλλει στην εφαρμογή τού νέου επιχειρηματικού σχεδίου που έχει ορίσει ο Oliver Blume, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. Σε αυτό, προβλέπεται ότι, πλέον, η Volkswagen θα είναι υπεύθυνη για την εφοδιαστική αλυσίδα και την παραγωγική διαδικασία όλων των μοντέλων των εταιρειών του Ομίλου εκτός Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Η Audi, θα αναλάβει τον ποιοτικό έλεγχο και τη βελτίωση της ποιότητας κατασκευής σε όλα τα μοντέλα των εταιρειών του Ομίλου, όπως και την εκπόνηση σχεδίου για την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεών τους παγκοσμίως. Τέλος, οι άνθρωποι της Porsche θα είναι υπεύθυνοι για τη σχεδίαση, τη βελτίωση των δυναμικών χαρακτηριστικών και την τεχνολογική αναβάθμιση όλων των καινούργιων μοντέλων του Ομίλου Volkswagen.

Advertisement

Με τη συγκεκριμένη διάκριση αρμοδιοτήτων αναμένεται να απλοποιηθεί η διαδικασία λήψης αποφάσεων εντός αυτού αλλά και να βελτιωθεί συνολικά η εικόνα και η ποιότητα των μελλοντικών οχημάτων του, καθώς σε κάθε τομέα θα αναλάβει δράση η εταιρεία που έχει μεγαλύτερη πείρα και τεχνογνωσία σε αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικά και τα «τοτέμ» της Volkswagen
Volkswagen ID. 5: Συναρπάζει! (video)
Η VW θα επαναφέρει τους φυσικούς διακόπτες

Advertisement