Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το SERES 5 στην Ελλάδα και πού θα πωλείται;

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο θα κοστίζει το SERES 5 στην Ελλάδα και πού θα πωλείται;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το SERES 5 στην Ελλάδα και πού θα πωλείται;

ΝΕΑ

Ξεκινούν εντός του μήνα οι πωλήσεις του Premium κινέζικου SUVμε τους 576 ίππους το οποίο θα πωλείται από 15 σχεδόν σημεία σε όλη την Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Ολοένα και περισσότερες μάρκες κάνουν τη εμφάνισή τους, όχι μόνο στο… διαδίκτυο αλλά και στην Ελλάδα. Η SERES είναι μία από αυτές τις μάρκες την οποία θα δούμε πολύ σύντομα στη χώρα μας, ίσως και εντός του Νοέμβρη.

Πρόκειται για μία κινέζικη εταιρεία που το αρχηγείο της βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και έχει ιδιαίτερα ψηλές βλέψεις για την ευρωπαϊκή αγορά, κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα. Όπως έχουμε γράψει στο Newsauto, η εν λόγω μάρκα θα ξεκινήσει σύντομα τις πωλήσεις, οι οποίες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, αρχικά θα περιλαμβάνουν μόνο το πολυτελές SERES 5.

Το συγκεκριμένο είναι ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που οι άνθρωποι της SERES το κατατάσσουν στα Premium SUV. Είναι τετρακίνητο και οι επιδόσεις του θυμίζουν σπορ αυτοκίνητο λόγω των… 576 ίππων. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παράγει 940Nm ροπή και στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 θα επιτυγχάνεται σε 3.7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα πάντα με την μάρκα, η αυτονομία πλησιάζει τα 530 χιλιόμετρα, γεγονός που οφείλεται στις μπαταρίες, η χωρητικότητα των οποίων αγγίζει τα 90kWh.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι τιμές, όμως οι πληροφορίες του Newsauto κάνουν λόγο για 65.000 ευρώ περίπου, τιμή που δικαιολογείται τόσο από την πολυτέλεια όσο και από τις επιδόσεις.

Advertisement

Τα αυτοκίνητα θα εισάγει ο Όμιλος Σπανός. Μέχρι τέλος του έτους, το αργότερο αρχές του 2024, θα έχει ανακοινωθεί και το επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων που θα καλύπτει όλη την Ελλάδα, το οποίο μεταφράζεται σε 13-15 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα πιο φτηνά 4×4 της αγοράς
Η Peugeot παρουσίασε το ηλεκτρικό E-Traveller
Πως οι Ευρωπαίοι πιάστηκαν στον ύπνο από τους Κινέζους

 

 

Advertisement