Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny θέλει να γίνει και Ford Bronco

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Suzuki Jimny θέλει να γίνει και Ford Bronco

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny θέλει να γίνει και Ford Bronco

ΝΕΑ

Αν βαρέθηκες να βλέπεις το Jimny σου, μπορείς τώρα να το μετατρέψεις σε ένα ωραιότατο Ford Bronco.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Jimny τελευταίας γενιάς εκτός από ένα εξαιρετικό 4X4 έχει εξιτάρει την φαντασία πολλών βελτιωτικών οίκων και ιδιωτών. Έχουμε δει το Jimny να μεταμορφώνεται σε Brabus Mercedes, έχουμε δει να αντιγράφει τα γνήσια Land Rover, ακόμα και το σκληροπυρηνικό Jeep Cherokee.

Η τελευταία μεταμφίεση του Suzuki Jimny μας έρχεται από την Garage-ill η οποία έχει ετοιμάσει ένα κιτ που μετατρέπει το Jimny σε… Ford Bronco. Το κιτ ονομάζεται Bron55 και σίγουρα ξεχωρίζει από την ειδικά σχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα από το Bronco. Οι προβολείς επίσης έχουν το χαρακτηριστικό οριζόντιο DRL του 4X4 της Ford, ενώ στο κάτω μέρος ο προφυλακτήρας είναι ενισχυμένος δίνοντας μια off-road ώθηση στην εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πάνε ένα βήμα παρακάτω την μεταμόρφωση του Jimny τους τοποθετώντας ειδικές ζάντες και ελαστικά, αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές, ακόμα και λογότυπα Ecoboost (σήμα κατατεθέν στους κινητήρες της Ford) στα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Ο κινητήρας ωστόσο παραμένει ο άθραυστος ατμοσφαιρικός 1.5 λίτρων.

Η Garage-ill δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν οποιοδήποτε κομμάτι του κιτ ξεχωριστά με τις τιμές να ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ για τη γρίλια και τους προβολείς και να ξεπερνούν τα 1.500 ευρώ με το πλήρες κιτ.

Advertisement

Το Bron55 σε δράση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Suzuki Jimny ντύθηκε Samurai
Θα κάνατε το Suzuki Jimny να μοιάζει με Jeep Cherokee;
Επίσημο: Το Suzuki Jimny γίνεται πεντάθυρο!