Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακή πρόταση της Manhart για την BMW X5 M Competition

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακή πρόταση της Manhart για την BMW X5 M Competition

ΝΕΑ

Εντυπωσιακή πρόταση της Manhart για την BMW X5 M Competition

ΝΕΑ

Η MHX5 800 της Manhart κάθε άλλο παρά διακριτική μπορεί να θεωρηθεί αλλά οι επεμβάσεις έχουν γίνει με ένα τρόπο που μπορεί να θεωρηθεί έως και κολακευτικός από το κοινό του μεγάλου και πολυτελούς SUV της BMW.

Advertisement
Advertisement

Η BMW X5 M, που βαφτίστηκε MHX5 800 από την Manhart, είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες.

Διαθέτει νέο μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές «φούστες», πίσω διαχύτη και καπάκια καθρέφτη από ανθρακόνημα, με ζάντες 22 ιντσών (με πλάτος 10,5 ίντσες) και ελαστικά 295/30. Το μαύρο χρώμα χρησιμοποιήθηκε και στην καμπίνα, με τον ίδιο συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες και στοιχεία από ανθρακονήματα. Στον κινητήρα η πρόταση της Manhart περιλαμβάνει ένα turbo kit με intercooler και ένα παράλληλο εγκέφαλο μαζί με αναπρογραμματισμό της υπάρχουσας μονάδας, στοιχεία που έχουν στείλει την απόδοση στο εκπληκτικό νούμερο των 823 ίππων με μέγιστη τιμή ροπής τα 1.080 Nm.

Advertisement
Advertisement

Είναι μια πολύ καλή απόδοση από το 4λιτρο twin-turbocharged V8 μοτέρ, το οποίο αποδίδει στην εργοστασιακή του μορφή 625 ίππους. Στοιχεία επιδόσεων για τη βελτιωμένη εκδοχή δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα η Manhart αλλά σίγουρα θα έχει έστω και μικρή βελτίωση στην επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, διαδικασία για την οποία η stock μορφή του μοντέλου χρειάζεται 3,8 δευτερόλεπτα. Το 8άρι αυτόματο κιβώτιο έχει δεχτεί και αυτό αναβάθμιση για την καλύτερη διαχείριση της ισχύος, ενώ η ανάρτηση Wuppertal, έχει μειώσει κατά 30 χιλιοστά την απόσταση από το έδαφος.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  
Διαβάστε ακόμα: