Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Manhart απογειώνει το MΙΝΙ JCW

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Manhart απογειώνει το MΙΝΙ JCW

ΝΕΑ

Η Manhart απογειώνει το MΙΝΙ JCW

ΝΕΑ

Είναι μόνο η τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, αλλά το χριστουγεννιάτικο συναίσθημα καραδοκεί, και τι καλύτερο να ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη ένα τρελό MINI John Cooper Works GP της Manhart.

Advertisement
Advertisement

Ελπίζουμε να ήσασταν καλοί φέτος γιατί αυτό δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο GP JCW – αυτό είναι το Manhart για το οποίο μιλάμε. Έχει ονομαστεί F350, στο οποίο το “F” πιθανότατα σημαίνει γρήγορο και το 350 είναι η πραγματική ιπποδύναμη, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ολλανδική Beek Auto Racing.

Εμπνευσμένο από την ιστορία και τις παραδόσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Μεγάλης Βρετανίας, το Manhart F350 φορά ειδικά χρώματα, ταιριάζοντας τέλεια με το ήδη επιθετικό κιτ του JCW GP. Στην πραγματικότητα, κάθε F350 θα έχει ένα μοναδικό χρώμα, διασφαλίζοντας την αποκλειστικότητα κάθε μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το κέρδος απόδοσης από τον υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα είναι προφανές, η ισχύς φτάνει τα 350 άλογα και η ροπή τα 530 Nm, μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους εργοστασιακούς 306 ίππους και τα 450 Nm ροπής του GP MINI John Cooper Works.

Αυτό έγινε χάρη στην αναβάθμιση του ECU αλλά και την προσθήκη ενός Intercooler Manhart. Προκειμένου να πληροί ακόμη τα πρότυπα εκπομπών, η Manhart έχει εξοπλίσει το F350 με ένα νέο φίλτρο σωματιδίων καυσίμου όπως επίσης και ένα νέο σύστημα εξάτμισης με έλεγχο πτερυγίων τεσσάρων σταδίων της Remus.


Το F350 χαμήλωσε κατά 20 χιλιοστά μπροστά και 15 χιλιοστά πίσω προκειμένου να διαχειριστεί καλύτερη την υπέρογκη ισχύ. Επιπλέον, η Manhart προσφέρει σε μερικές αγορές και πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Advertisement

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν αξεσουάρ για το MΙΝΙ John Cooper Works GP μπορούν να περιμένουν περισσότερα πράγματα από τη Manhart τους επόμενους μήνες, η στενή σχέση με την Beek Auto Racing σημαίνει μια ακόμη ευρύτερη επιλογή σε ανάλογα καλούδια για ένα ήδη αρκετά καυτό hatch επιδόσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

Ετοιμάζεται το νέο MINI JCW GP

Ανεβάζει τον πήχη των hot hatch το νέο Mini JCW GP

Ο φακός συνέλαβε το Mini JCW GP

Advertisement