Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακή διάκριση για το ID.7 στον Euro NCAP

Ελλάδα 3:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακή διάκριση για το ID.7 στον Euro NCAP

ΝΕΑ

Εντυπωσιακή διάκριση για το ID.7 στον Euro NCAP

ΝΕΑ

Η ναυαρχίδα της Volkswagen στα ηλεκτρικά, αναδείχτηκε ως ένα από τα ασφαλέστερα μοντέλα που έχει αξιολογήσει ο Euro NCAP.

Advertisement
Advertisement

Το ID.7 είναι το πρώτο ηλεκτρικό της Volkswagen στη μεσαία κατηγορία και αποτελεί μια δελεαστική πρόταση, καθώς συνδυάζει την ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και την ευρυχωρία.

Με ανεπτυγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ιδιαίτερα χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή, αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα, μεγάλες επιδόσεις με ισχύ 286 ίππων και υψηλά επίπεδα άνεσης, το ηλεκτρικό σεντάν της γερμανικής μάρκας έρχεται μετά τα ID.3, ID.4, ID.5 και το ID. Buzz για να θέσει νέα δεδομένα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP το ID.7 διέπρεψε με υψηλές βαθμολογίες που επιβεβαιώνουν τα στάνταρ ασφαλείας του και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, το ID.7 αξιολογήθηκε με βαθμολογία 95% για την προστασία ενηλίκων που είναι η υψηλότερη που έχει καταγραφεί για ένα ευρωπαϊκής κατασκευής ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Εξαιρετική ήταν η αξιολόγηση και στην προστασία ανηλίκων με 88%, ενώ το ίδιο ισχύει τόσο για την προστασία πεζών με 83% όσο και για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας με 80%.

Advertisement

Οι υψηλές βαθμολογίες που απέσπασε το ID.7 επιβραβεύουν τις αυστηρές δοκιμές ασφαλείας που υπόκεινται όλα τα μοντέλα της Volkswagen, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της εταιρείας που εδώ και δεκαετίες συνεχίζει να θέτει υψηλά πρότυπα για την προστασία των οδηγών, των επιβατών και των πεζών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο VW ID.7 στη Γαλλία
Οδηγήσαμε το Volkswagen ID.7 στην Γερμανία
Οι προπαραγγελίες του νέου VW ID.7 ξεκίνησαν (+τιμές)

Advertisement