Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ρολόι εμπνευσμένο από τη Huracan GT3 Evo 2

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ρολόι εμπνευσμένο από τη Huracan GT3 Evo 2

ΝΕΑ

Ένα ρολόι εμπνευσμένο από τη Huracan GT3 Evo 2

ΝΕΑ

Η Roger Dubuis αποκάλυψε κατά το φετινό Goodwood Festival of Speed το Excalibur Spider Huracan Monobalancier (MB), το οποίο αποτελεί την επιτομή της υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής σχεδίασης.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το νέο ρολόι 45 χλστ. αντανακλά το DNA της Lamborghini Squadra Corse και τροφοδοτείται από το αυτόματο μηχανισμό RD630. Οπτικά, είναι ξεκάθαρο από που έχει εμπνευστεί και είναι από τη Huracan GT3 Evo 2.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσα στοιχεία έχει χωρέσει ο σχεδιαστής πάνω στο καντράν του ρολογιού, από αεροδυναμικά βοηθήματα μέχρι και το πλέγμα που διαθέτει η Huracan σε σημεία για την ψύξη του κινητήρα. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το πράσινο, κίτρινο και κόκκινο, αποχρώσεις που συναντάμε στην GT3 Evo 2. Αποφεύγοντας, όμως, την ανάλυση των υλικών, το ξεχωριστό ρολόι είναι κατά 13% ελαφρύτερο λόγω της διαδικασίας κατασκευής του, επιτρέποντας έτσι την άνετη χρήση του καθημερινά.

Advertisement
Advertisement

Παρόμοιο χρωματισμό ακολουθεί και το λουράκι, που μπορεί να είναι λαστιχένιο και σε λευκή απόχρωση, ωστόσο έχει επενδυθεί με πράσινο δέρμα μοσχαριού, το οποίο είναι διάτρητο και αναδεικνύεται το κόκκινο χρώμα από κάτω. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι η κόκκινη ραφή που δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση στο σύνολο και έχει τοποθετηθεί ένα σύστημα quick release για να βγαίνει άνετα και γρήγορα από τον καρπό.

Το Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan MB προορίζεται μόνο για λίγους και εκλεκτούς, μιας και θα κατασκευαστεί μόνο σε 88 κομμάτια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari & Lamborghini: Γιατί θα δυσκολευτούν με τα EV;
H Lamborghini θα συνεχίσει με… διαστημόπλοια
Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…