Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πισταδόρικη Lamborghini Huracan GT3 Evo 2 είναι έτοιμη!

Ελλάδα 15:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πισταδόρικη Lamborghini Huracan GT3 Evo 2 είναι έτοιμη!

ΝΕΑ

Η πισταδόρικη Lamborghini Huracan GT3 Evo 2 είναι έτοιμη!

ΝΕΑ

Ένα κορυφαίο αγωνιστικό ετοιμάζεται να λάβει θέση στον 24ωρο του Daytona αρχές του νέους έτους.

Advertisement
Advertisement

Η τέταρτη αγωνιστική εκδοχή της Huracan STO από το 2014 και έπειτα μοιάζει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Εντυπωσιακή και βελτιωμένη θα συμπλήρωνε η Lamborghini, που μετά τις Super Trofeo, GT3, GT2, βασιζόμενη στην κορυφαία STO αποκάλυψε την GT3 Evo 2. Το αγωνιστικό supercar έχει έντονο το carbon στοιχείο στο αμάξωμα του, ενώ είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο με χρήση αλουμινίου, εξελιγμένες δαγκάνες και νέα αεροτομή ειδικής σχεδίασης. Ο ατμοσφαιρικός V10 χωρητικότητας 5,2 λίτρων ψύχεται πλέον καλύτερα με τους σχετικούς αεραγωγούς, η μέγιστη ισχύς του ωστόσο δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο όριο για τις ανάγκες των αγώνων (από 600 μέχρι 650 ίππους αναλόγως τη διοργάνωση).

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή Huracan GT3 Evo 2 εξελίχθηκε στη Sant’agata και βασίζεται στην… κοινή Huracan  με έντονα στοιχεία από την κορυφαία STO. Οι ιδιώτες αγωνιζόμενοι θα είναι σε θέση να λάβουν μέρος με την Evo 2 από τις αρχές του νέου έτους με δέκα διαφορετικές χαρτογραφήσεις στη ρύθμιση του γκαζιού, ενισχυμένο πλαίσιο και ισχυρότερο roll cage για την προστασία του οδηγού, μετά από την προσθήκη κέβλαρ.

Το αριστούργημα της Lamborhini θα μπορεί να διατεθεί σε ορισμένο εξειδικευμένο κοινό με… δυνατό πορτοφόλι προς τα τέλη του έτους, με το ντεμπούτο του πάντως στις πίστες να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2023 στον 24ωρο αγώνα του Daytona.  Παράλληλα κάποιος που έχει ήδη στην κατοχή του την GT3 Evo θα μπορεί με το ανάλογο πακέτο να αποκτήσει όλα τα καλούδια της Evo 2.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H συγκλονιστική Huracán EVO RWD Spyder (video)
Ατελείωτο drift με Lamborghini Huracan και Huracan Evo (video)
Παιχνίδια στο χιόνι με Lamborghini Huracan Evo (video)

Advertisement