Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…

ΝΕΑ

Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο macho αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή, η Lamborghini Urus, όπως φαίνεται δεν θα αποφύγει τον εξηλεκτρισμό.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini Urus είναι από τα πιο ισχυρά και ακριβά SUV που πωλούνται αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό μέχρι το 2030 να τη δούμε να γίνεται ηλεκτρική.

Ο σχεδιαστής της Lamborghini, Mitja Borkert, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην οποία «του ξέφυγε» πως η Urus «αργά ή γρήγορα, θα γίνει ηλεκτρική μια και είναι αυτή κυρίαρχη τάση στον κόσμο του αυτοκινήτου». Χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στοιχεία για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την ηλεκτρική εκδοχή του super SUV της Lamborghini, ο Borkert σημείωσε επίσης πως «για τέτοιου είδους αυτοκίνητα, η ηλεκτροκίνηση έχει πραγματικό νόημα».

Advertisement
Advertisement

Αυτό που προκύπτει αβίαστα από τα λόγια του σχεδιαστή της Lamborghini, είναι πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε την ηλεκτρική Urus στην τρέχουσα γενιά του αυτοκινήτου- χωρίς καν να είναι σίγουρο πως η ηλεκτρική Urus θα είναι μέσα στη γκάμα ακόμα και της επόμενης γενιάς του μοντέλου. Ωστόσο, αν βάλουμε τα δεδομένα της εξέλιξης ενός αυτοκινήτου, θα μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ασφάλεια, πως την ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου είναι πολύ πιθανό να τη δούμε πριν αλλάξει η δεκαετία που διανύουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε πως μία Lamborghini Urus μπορεί να γίνει ακόμη πιο ακριβή (+video)
Μία Widebody Lamborghini Urus από τις ΗΠΑ (+video)
Οι παράξενες συμπτώσεις που οδήγησαν στη Lamborghini Miura (+video)