Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini: 20.000 Huracan στο δρόμο

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini: 20.000 Huracan στο δρόμο

ΝΕΑ

Lamborghini: 20.000 Huracan στο δρόμο

ΝΕΑ

Η Lamborghini ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε 20.000 Huracan, με το εικονιζόμενο STO να είναι η 20.000στή Huracan και πηγαίνει σε έναν τυχερό ιδιοκτήτη που ζει στο Μονακό.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που σημείωσε 20.000 πωλήσεις για το “μικρό” της μοντέλο. Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να μείνει έτσι και να περάσει από τα νέα των αυτοκινήτων τόσο… αδιάφορα, γι’αυτό και ανακοίνωσε ότι η 20.000στή Huracan που πέρασε από το κατώφλι του εργοστασίου είναι μια STO σε Grigio Acheso χρωματισμό.

Αυτός ο αριθμός, για τη Lamborghini, είναι πολύ σημαντικός και αυτό γιατί η ιταλική φίρμα είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τις 14.000 Gallardo πριν αντικατασταθεί από τον διάδοχό της, τη Huracan. Για την τελευταία, υπάρχει τεράστιο κοινό σε Μ.Βρετανία και σε Κίνα που ακόμα επιλέγουν το συγκεκριμένο supercar, παρόλο που αναμένεται να λήξη την παραγωγή της μετά την αποκάλυψη της έκδοσης Tecnica.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι η Lamborghini Huracan Tecnica τοποθετείται κάτω από την πιο σκληροπυρηνική STO, με την οποία μοιράζεται την ίδια εκδοχή του V10. Αυτή με τους 640 ίππους και τα 565 Nm, καθώς και την κίνηση στους πίσω μόνο τροχούς αλλά και την τετραδιεύθυνση.

Η τιμή της νέας Lamborghini Huracan Tecnica δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα είναι λίγο πιο φτηνή σε σχέση με την STO, οπότε στην Κεντρική Ευρώπη θα κοστίζει γύρω στις 250.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Lamborghini Huracan Tecnica βρυχάται
Δοκιμή: Lamborghini Huracan STO
Πόσο κοστίζουν τα κλεμμένα ζαντολάστιχα και φρένα της Huracan στη Γλυφάδα;

Advertisement