Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα λαμπερό πάρτι για τα… μάτια του νέου Opel Mokka (video)

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα λαμπερό πάρτι για τα… μάτια του νέου Opel Mokka (video)

ΝΕΑ

Ένα λαμπερό πάρτι για τα… μάτια του νέου Opel Mokka (video)

ΝΕΑ

Το εμπορικό λανσάρισμα του Mokka θα γίνει στο πλαίσιο μιας virtual DJ night με την Opel να φέρνει στα deck μεγάλα ονόματα της house μουσικής σκηνής.

Advertisement
Advertisement

Ένα ξεχωριστό ψηφιακό event, με άφθονη μουσική και άπλετο κέφι, διοργανώνει η Opel προκειμένου να συνοδεύσει το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Mokka.

Ειδικότερα,  την Παρασκευή το βράδυ, 9 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της εκδήλωσης “Less Normal Experience”, όπου για πρώτη φορά, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων διοργανώνει μία virtual DJ night με τη διεθνή δισκογραφική εταιρεία house μουσικής Defected Records.

Σε έξι cool τοποθεσίες, έξι κορυφαίοι Ευρωπαίοι DJ, έξι ώρες με την καλύτερη house μουσική, τολμηρή και ‘καθαρή’ όσο το νέο μοντέλο της Opel. Η εικονική εκδήλωση της Opel και της Defected, με λίστες των παγκοσμίου κύρους DJs και παραγωγών house μουσικής Purple Disco Machine, Folamour, Ferreck Dawn, Gorgon City, Melvo Baptiste και Sam Divine, από τις 19:00 (ώρα Ελλάδας). θα είναι ένα πάρτι για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θα διασκεδάσουν μέσα στο σπίτι τους.

Advertisement
Advertisement

Η μουσική εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το website της Opel, το YouTube και άλλα κανάλια όπως το Twitch και το Facebook.

«Είμαστε χαρούμενοι που μαζί με την Defected Records μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους τους φίλους του χορού και στην κοινότητα ένα παγκοσμίου κλάσης ‘DJ event’, που θα κάνει τον κόσμο να ξεχάσει την καθημερινότητα για μερικές ώρες» σχολίασε ο Patrick Fourniol, Αντιπρόεδρος Marketing Μάρκας της Opel.

Advertisement

Η Opel έχει ήδη συνεργαστεί με τη Βρετανική δισκογραφική εταιρεία house μουσικής Defected Records στην τηλεοπτική διαφήμιση της καμπάνιας λανσαρίσματος του νέου Mokka. Το τραγούδι “Feeling Good” που έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο με τη φωνή της θρυλικής τραγουδίστριας/στιχουργού Nina Simone, έχει αναπροσαρμοστεί για τις ανάγκες της διαφήμισης σε ένα μπιτάτο remix για το Opel Mokka που δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Το νέο remix των “Humanity feat. Alina Lorfeo”, (ο ‘feel-good’ ύμνος), είναι απολαυστικό και, όπως το Mokka, κυριολεκτικά συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα.

Advertisement

Στο ίδιο πνεύμα, η Opel συνεργάζεται τώρα με την ομάδα της Defected Records και πραγματικούς σταρ της μουσικής σκηνής.  Ο Ολλανδός Ferreck Dawn, ο οποίος παίζει μουσική σε πολλές εκδηλώσεις της Defected, θα ενθουσιάσει το κοινό στο Opel Classic Garage στο Rüsselsheim μέσα από έναν αντισυμβατικό συνδυασμό της παράδοσης και του σύγχρονου στυλ.

Ο Purple Disco Machine θα παίξει κομμάτια που βρίσκονται στην κορυφή των charts  από την ταράτσα του “The Weekend Club” στο Βερολίνο, ο Melvo Baptiste και η εξαιρετική DJane Sam Divine θα παίξουν από τα κεντρικά της Defected στο Λονδίνο και ο Γάλλος DJ Folamour από τη γραφική ταράτσα του Le Baou club στη Μασσαλία. Τέλος, το Βρετανικό ντουέτο Gorgon City θα παίξει ταυτόχρονα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού – Λονδίνο και Σικάγο – δίνοντας το παρών στην εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Αποκάλυψη και για το επιβατικό ηλεκτρικό Opel Combo
Ampera: Ο σημαιοφόρος της Opel στην ηλεκτροκίνηση έγινε 10 ετών
Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra