Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο Opel Astra

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του νέου Opel Astra, το οποίο θα υιοθετεί τη σύγχρονη και εκλεπτυσμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Για την ιδιαίτερα δυναμική και μοντέρνα εμφάνισή του θα ξεχωρίζει το νέας γενιάς Opel Astra, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως προς τα τέλη του 2021.

Στιλιστικά, αιχμή του δόρατος του μικρομεσαίου μοντέλου θα συνιστά η ενιαία εμπρόσθια μάσκαOpel Vizor”, την οποία γνωρίσαμε στα Mokka & Crossland και θα τοποθετείται σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Όπως μπορείτε να επιβεβαιώσετε και από την ψηφιακά επεξεργασμένη, «κατασκοπευτική» εικόνα μας, αναπόσπαστο κομμάτι της μάσκας συνιστούν τα φωτιστικά σώματα, τα οποία παράγουν μια ξεχωριστή οπτική υπογραφή, καθιστώντας το μοντέλο άμεσα αναγνωρίσιμο.

Advertisement
Advertisement

Στον αντίποδα, ο προφυλακτήρας υιοθετεί μια μίνιμαλ φιλοσοφία, ενσωματώνοντας έναν λιτό κεντρικό αεραγωγό και δύο κάθετους.

Στα «πλευρά» διακρίνουμε κάποιες νευρώσεις που ενισχύουν την «επιθετική» εμφάνιση του μοντέλου, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και κομψές ζάντες.

Τα νέα Opel Astra & Corsa

Εικόνα για το πίσω μέρος -προσώρας- δεν έχουμε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός του θα προσδίδει στο μοντέλο μια coupe αισθητική. Έμφαση θα δοθεί και στην εξατομίκευση, με την Opel να προσφέρει μια ευρεία χρωματική παλέτα, αλλά και αρκετές επιλογές διχρωμίας.

Advertisement

Στο πεδίο των κινητήρων, όπως σας έχουμε ενημερώσει θεωρείται βέβαιο πως θα συστηθούμε με plug-in υβριδικές εκδόσεις ισχύος 180 και 200 ίππων. Η γκάμα, ακόμη, θα απαρτίζεται από τούρμπο μοτέρ βενζίνης 110 και 130 ίππων, αλλά και diesel 1.5 λτ.

Σημειώνεται πως το νέο Opel Astra θα συνεχίσει να παράγεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Russelsheim, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2, την οποία θα μοιράζεται με το επερχόμενο νέο Peugeot 308.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Opel Zafira Life: Διαθέσιμο και σε έκδοση Crosscamp Lite
Δοκιμή: Opel Crossland 1.2T 130PS MT6
Opel Astra 1.2T 145 PS VS SEAT Leon 1.5 Eco TSI FR 150 PS

 

 

Advertisement