Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ιδανικό αυτοκίνητο για τη μέρα της κρίσης

Ελλάδα 23:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ιδανικό αυτοκίνητο για τη μέρα της κρίσης

ΝΕΑ

Το ιδανικό αυτοκίνητο για τη μέρα της κρίσης

ΝΕΑ

Η Apocalypse παρουσίασε το νέο της 6X6 με κινητήρα Hemi και υλικά που συναντάμε μόνο σε πολυτελή σκάφη.

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των 6Χ6 συνεχώς κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η μόδα είχε ξεκινήσει με την απλή μεταμόρφωση διάφορων αγροτικών φορτηγών και αργότερα επεκτάθηκε σε SUV τα οποία μπορούσαν να πάνε οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή χάρη στις θηριώδης δυνατότητές τους.

Στην Φλόριντα των ΗΠΑ, οι άνθρωποι της Apocalypse 6X6 τα τελευταία χρόνια έχουν ασχοληθεί με την κατηγορία παρουσιάζοντας μετατροπές σε μοντέλα όπως το Jeep Gladiator, το Ram 1500, το Hummer και τον Ford Bronco.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία τους δημιουργία είναι το Juggernaut 6×6 Razorback. Πρόκειται για ένα θηριώδες 6X6, εκτός δρόμου Pick up το οποίο είναι βασισμένο στο Ford Bronco. Το Juggernaut χρησιμοποιεί έναν V8 Hellcat κινητήρα Hemi ο οποίος αποδίδει 850 ίππους.

Το μοντέλο επίσης διαθέτει εσωτερικό από κέβλαρ, πλήρη αδιαβροχοποίηση στο εσωτερικό, ατσάλινους δοκούς προστασίας και έξι θέσεις επιβατών στην… καρότσα. Η πρόσβαση για τα πίσω καθίσματα γίνεται από μια μικρή σκάλα στο πίσω μέρος, ενώ είναι αποσπώμενα με υψηλής ποιότητας δέρμα που χρησιμοποιείται στην ναυτιλία. Όσο για την τιμή του, το 6Χ6 της Apocalypse κοστίζει «μόλις» 240.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Rezvani Hercules 6×6: Ζητείται πλούσιος και ιδιότυπος ιδιοκτήτης
Οι Κινέζοι κάνουν «μπάσιμο» και στα 6×6
Τριαξονικά SUV 6×6: Τόλμη και γοητεία

Advertisement