Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκανε την Lamborghini του… χριστουγεννιάτικο δέντρο! (+video)

Ελλάδα 1:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκανε την Lamborghini του… χριστουγεννιάτικο δέντρο! (+video)

ΝΕΑ

Έκανε την Lamborghini του… χριστουγεννιάτικο δέντρο! (+video)

ΝΕΑ

Όταν κυνηγάς την διασημότητα μέσω YouTube χρειάζεται να φθάνεις διαρκώς σε νέα άκρα. Όμως η άμοιρη Lamborghini Huracan σε τι έφταιξε;

Advertisement
Advertisement

Σε μια προσπάθεια να ακολουθήσει την τελευταία τάση να στολίζονται τα αυτοκίνητα με φώτα LED για την περίοδο των γιορτών, ο γνωστός YouTuber Alex Choi το έφτασε στα άκρα, εξοπλίζοντας τη Lamborghini Huracan του με 30.000 LED.

Γνωστός για τα εξωφρενικά ακροβατικά του και για την κατοχή μιας άγριας Lamborghini Huracan με δύο τούρμπο, ο Alex δεν συγκρατήθηκε αυτή τη φορά, δημιουργώντας αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί η πιο φωτεινή και εντυπωσιακή Lamborghini παγκοσμίως.

Ολόκληρο το εξωτερικό της προσαρμοσμένης Huracan του Alex ήταν καλυμμένο με περίπου 30.000 RGB LED, καλύπτοντας σχολαστικά τους φουσκωμένους θόλους των τροχών του αυτοκινήτου, την οροφή και την τεράστια πίσω πτέρυγα.

Advertisement
Advertisement

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση ή τη διαδικασία εγκατάστασης δεν συζητήθηκαν εκτενώς, τα LED φάνηκε να ρυθμίζονται από πολλαπλούς ελεγκτές, επιτρέποντάς τους να συγχρονίζονται και να παράγουν μοτίβα που τόνιζαν τις καμπύλες της Lambo.

Επιπλέον, αυτά τα LED μπορούσαν να παράγουν γραφικά χαμηλής ανάλυσης, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση γοητείας στο θέαμα.

Αφού μεταμόρφωσε τη Lamborghini Huracan του σε ένα φωτεινό υπερθέαμα, ο Alex την έβγαλε στους δρόμους, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση του νομικού του συμβούλου ότι η τροποποίηση δεν παραβίαζε κανέναν νόμο.

Advertisement

Ωστόσο, μια απροσδόκητη βροχόπτωση στην Καλιφόρνια προκάλεσε κάποια προβλήματα, οδηγώντας σε δυσλειτουργία των λωρίδων LED στο αυτοκίνητο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Άλεξ έλυσε γρήγορα το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδο, χτυπώντας τις με το χέρι.

Advertisement

Στη συνέχεια, ο Alex συναντήθηκε με 20 από τους οπαδούς του, οι οποίοι είχαν επίσης στολίσει τα αυτοκίνητά τους με χριστουγεννιάτικα φώτα.

Η ομάδα ξεκίνησε ένα ταξίδι στους ορεινούς δρόμους λίγο έξω από το Λος Άντζελες, καταγράφοντας εντυπωσιακά νυχτερινά βίντεο με τα φωτισμένα οχήματά τους.

Η συνάντηση κορυφώθηκε με μια συναρπαστική επίδειξη, σχηματίζοντας έναν μεγάλο κύκλο, ενώ διαφορετικά αυτοκίνητα εκτελούσαν ντόνατς στο κέντρο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πέντε χριστουγεννιάτικα βίντεο με θέμα το αυτοκίνητο (+video)
Video: Δύο Lamborghini εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα
Στον δρόμο η αντικαταστάτρια της Lamborghini Huracan (+video)