Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πέντε χριστουγεννιάτικα βίντεο με θέμα το αυτοκίνητο (+video)

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέντε χριστουγεννιάτικα βίντεο με θέμα το αυτοκίνητο (+video)

ΝΕΑ

Πέντε χριστουγεννιάτικα βίντεο με θέμα το αυτοκίνητο (+video)

ΝΕΑ

Δείτε πέντε από τα καλύτερα βίντεο που έχουν ως θέμα τα Χριστούγεννα και το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Τα Χριστούγεννα έχουν εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς βίντεο να τα συνδυάσουν με το αυτοκίνητο. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρει κανείς αμέτρητα βίντεο είτε με χαρακτήρα Vlog, είτε με fun χαρακτήρα τα οποία συνήθως έχουν να κάνουν με τον Άγιο Βασίλη και τη μεταφορά δώρων κυρίως σε ενήλικες.

Μερικά από αυτοκίνητα που συναντάμε σε αυτά τα βίντεο είναι θρυλικά όπως το Nissan Skyline R32, η BMW E46, το Mitsubishi Lancer Evo και η Lamborghini Huracan, ωστόσο δε λείπουν και οι εκπλήξεις όπως το πατίνι με ρουκέτα του απίθανου Ρόμπερτ Μάντοξ. Πάμε όμως να δούμε τα πέντε βίντεο που μας εντυπωσίασαν περισσότερο.

Άγιος Βασίλης με Nissan R32 Skyline

Η πλοκή στο πρώτο βίντεο είναι απλή. Ο Άγιος Βασίλης δέχεται ένα τηλεφώνημα να παραδώσει τα δώρα και δεν έχει πολύ χρόνο. Παίρνει λοιπόν το εκρηκτικό Skyline των 700+ ίππων και ανάμεσα σε ντριφτ και καπνούς ελαστικού πετάει το ένα δώρο μετά το άλλο στους παραλήπτες.

Advertisement
Advertisement

Ο Γκρίντς κλέβει μια BMW

Στο δεύτερο βίντεο συναντάμε τον γνωστό γκρινιάρη Γκρίντς ο οποίος έχει βάλει στόχο να κλέψει τα Χριστούγεννα. Εκτός όμως από τα Χριστούγεννα, ο Γκρίντς ντυμένος Άγιος Βασίλης αποφασίζει να κλέψει και μια BMW E46 τούρμπο με την οποία πλαγιολισθαίνει ατελείωτα σε ένα ορεινό ανηφορικό στροφιλίκι. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ θεαματικό.

Ο Άγιος Βασίλης με πατίνι-ρουκέτα

Advertisement

Ο Ρόμπερτ Μάντοξ είναι ένας… ημίτρελος μηχανικός ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τα οχήματα που κατασκευάζει με ρουκέτες. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά είναι το πατίνι που κατασκεύασε το οποίο κινείται με έναν jet προωθητήρα. Ο ίδιος ο Μάντοξ ντυμένος Άγιος Βασίλης κάθεται πάνω στην ειδική κατασκευή και καταγράφει την απίθανη βόλτα με το απερίγραπτο όχημά του.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο… EVO

Advertisement

Το βίντεο του OG Schaefchen είναι περισσότερο ένα Vlog στο οποίο μας δείχνει πως μετέτρεψε ένα Mitsubishi Lancer EVO V RS σε χριστουγεννιάτικο τάρανδο για να μεταφέρει τα δώρα. Το σπορ αυτοκίνητο πλέον γεμάτο με λαμπάκια και… κέρατα ταράνδου βγαίνει αρχικά στους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια ξεδιπλώνει τις αρετές του ντριφτάροντας σε μια χιονισμένη διαδρομή. Όσοι θέλουν να απολαύσουν αγωνιστική οδήγηση στο χιόνι με ένα EVO γεμάτο λαμπιόνια μη χάσετε το παρακάτω βίντεο.

Μια Lamborghini με 30.000 LED

Αν η προηγούμενη μετατροπή του Lancer σας έκανε εντύπωση, τότε αυτό που έκαναν οι YouTubers του «Another Late Night» θα σας αφήσει άναυδους. Χρησιμοποιώντας μια Lamborghini Huracan ως βάση αποφάσισαν να τη γεμίσουν με χρωματιστά LED φώτα. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 30.000 LED τα οποία μάλιστα αλλάζουν χρωματισμό όπως θελήσει ο οδηγός. Το αυτοκίνητο παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό χριστουγεννιάτικων μεταμφιέσεων αυτοκινήτων και σίγουρα είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση στον διαγωνισμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Suzuki Jimny μεταμορφώνεται σε Lancia Delta Integrale και Renault 5 Turbo!
Θα θέλατε ένα Abarth Panda; (+ video)
Barbour and Land Rover in festive spirit spreading joy (+video)