Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τη νέα, ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia ως περιπολικό (+video)

Ελλάδα 2:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τη νέα, ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia ως περιπολικό (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τη νέα, ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia ως περιπολικό (+video)

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά της Alfa Romeo Giulia θα είναι πλήρως ηλεκτρική και θα φτάνει έως τα 1.000 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Ελάχιστοι γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά της επόμενης Alfa Romeo Giulia. Το μόνο που μπορεί να προβλεφθεί με κάποια σιγουριά είναι ότι θα είναι ηλεκτρική και αυτό βασίζεται στο γεγονός πως η ιταλική εταιρεία θέλει να πετύχει μηδενικές εκπομπές άνθρακα στα μοντέλα του από το 2027.

Θα είναι λυπηρό ομολογουμένως να χαθεί αυτός ο V6 της παρούσας Giulia ο οποίος εξελίχθηκε με τη βοήθεια μηχανικών της Ferrari. Ωστόσο, το μέλλον της αυτοκίνησης ανήκει στα ηλεκτρικά και ο διάδοχος του δημοφιλούς σεντάν δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από αυτό.

Η πληροφορία πως η Afa Romeo Giulia θα είναι ηλεκτρική μετά το 2025 έχει φέρει στη δημοσιότητα διάφορα κόνσεπτ με τα οποία προσπαθούν κάποιοι να μαντέψουν την εικόνα της. Χάρη στο CGI, μερικοί ενδιαφέροντες σχεδιασμοί παρουσιάστηκαν από το κανάλι στο YouTube του Τομάσο Ντ’ Αμίκο.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο ντιζάιν που παρουσιάστηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα ήταν η νέα Giulia ως… περιπολικό! Και σαν γνωστή Ιταλίδα, πάλι κλέβει τις εντυπώσεις όντας επιβλητική, ενώ δεν μπορείς να παραλείψεις το αστυνομικό κοστούμι.

Για να σιγουρευτεί κάποιος ότι αυτό το κόνσεπτ είναι περιπολικού, υπάρχει η λέξη «polizia» μπροστά, πλάι και πίσω, σειρήνα, η ιταλική σημαία σε καίρια σημεία και τροχοί οι οποίοι «φωνάζουν» Alfa Romeo.

Advertisement

Ο καλλιτέχνης που σχεδίασε αυτή τη μορφή, την οποία ονόμασε Nuova Giulia Polizia, είχε την καλοσύνη μέσω του βίντεό του να ανοίξει τις πόρτες, ώστε να ρίξουμε μία ματιά και στο εσωτερικό. Επομένως, παρατηρούμε το αναλογικό  καντράν και το infontainment σε μορφή tablet, δίπλα από τους ψηφιακούς δείκτες.

Advertisement

Το αυτοκίνητο έχει τιμόνι τριών ακτίνων, νέους αεραγωγούς και διαφορετική κεντρική κονσόλα από όπου επιλέγεις σχέσεις. Επίσης, ξεχωρίζει η μπλε ταπετσαρία που μοιάζει με δερμάτινη.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο καλλιτέχνης το κατασκεύασε σκεπτόμενος πως η Giulia θα διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σκέψη αρκετά αισιόδοξη, αλλά καθόλου… ρεαλιστική.

Δείτε αναλυτικά την έμπνευση του σχεδιαστή:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γεμίζουν «άνθρακα» οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio
Δοκιμή: Alfa Romeo Giulia Competizione Q4 280 PS
Δείτε τη μοναδική Alfa Romeo Giulia SWB Zagato στο δρόμο! (+video)