Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γεμίζουν «άνθρακα» οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Ελλάδα 19:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γεμίζουν «άνθρακα» οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio

ΝΕΑ

Γεμίζουν «άνθρακα» οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo ετοιμάζει εκδόσεις carbon για τα κορυφαίας της Giulia και Stelvio Quadrifoglio.

Advertisement
Advertisement

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια στην αγορά έχοντας δεχτεί αρκετές αναβαθμίσεις που τις κρατάνε φρέσκες και ακαταμάχητες τόσο στο οπτικό όσο και στο τεχνολογικό κομμάτι.

Τα δύο αυτοκίνητα πρόσφατα έκαναν την είσοδό τους στην αγορά της Αμερικής και οι άνθρωποι της Stellantis επιφύλασσαν μια έκπληξη στους πελάτες τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Δημιούργησαν την έκδοση Carbon για τα δύο μοντέλα ενισχύοντας την premium ταυτότητά τους.

Advertisement
Advertisement

Οι Stelvio και Giulia Quadrifoglio Carbon Edition είναι φινιρισμένες με ανθρακονημάτινα εξαρτήματα σε πολλά σημεία. Carbon στοιχεία συναντάμε στις γρίλιες της μάσκας, στα καλύμματα των καθρεπτών και στις πλευρικές ποδιές, ενώ το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα με τις χρυσές δαγκάνες φρένων να ξεχωρίζουν.

Στην περίπτωση της Giulia οι τροχοί είναι 19 ιντσών και η οροφή είναι από ανθρακονήματα, ενώ στην Stelvio οι τροχοί είναι 21 ιντσών. Εκτός από τον μαύρο χρωματισμό, τα δύο αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο Alfa Red ή Rosso Etna. Όσο για τον κινητήρα της Alfa Romeo, αυτός παραμένει ο 6κύλινδρος των 2.9 λίτρων ο οποίος αποδίδει 505 ίππους και 600 Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι αυτόματο 8τάχυτο, ενώ οι αναρτήσεις είναι ενεργητικές για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φιλί ζωής για τον θεϊκό V6 της Alfa Romeo
Δοκιμή: Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4
Η Alfa Romeo μπαίνει για τα καλά στην ηλεκτροκίνηση

Advertisement