Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δωρεάν χειμερινός τεχνικός έλεγχος μέχρι και τον Μάρτιο

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δωρεάν χειμερινός τεχνικός έλεγχος μέχρι και τον Μάρτιο

ΝΕΑ

Δωρεάν χειμερινός τεχνικός έλεγχος μέχρι και τον Μάρτιο

ΝΕΑ

Οι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional προσφέρουν δωρεάν χειμερινό τεχνικό έλεγχο για όλα τα μοντέλα τους, υποστηρίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και άνεση στις απαιτητικές χειμερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο των After Sales υπηρεσιών, όλοι οι ιδιοκτήτες μοντέλων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional μπορούν να επωφεληθούν από το Winter Checkup 2024.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προληπτικό έλεγχο 15 σημείων που διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων το σύστημα πέδησης, τα υγρά του κινητήρα και η λειτουργία του κλιματιστικού. Επιπρόσθετα, θα εκτελείται ενδελεχής έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Το Winter Checkup θα πραγματοποιείται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών του ομίλου Stellantis από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 30 Μαρτίου 2024, συνοδευόμενο από εκπτώσεις σε ανταλλακτικά όπως τακάκια, δισκόφρενα και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Advertisement
Advertisement

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν χειμερινού τεχνικού ελέγχου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η συμφωνία του αιώνα για την Stellantis
Η νέα πλατφόρμα της Stellantis αλλάζει τα δεδομένα (+video)
Πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή» από την Opel