Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Δοκιμές για το Audi Concept Shanghai

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το Audi Concept Shanghai

Audi

Δοκιμές για το Audi Concept Shanghai

Audi

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο του 2021 η Audi είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο SUV που έδειχνε να έχει τη διάθεση να το λανσάρει ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία από το Ingolstadt προχωράει σε δυναμικές δοκιμές του πρωτοτύπου που όπως όλα δείχνουν θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το υπάρχον Audi Q5.

Η Audi δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, το οποίο όμως μοιάζει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB σε κάποια εκδοχή της, καθότι θα είναι προφανώς η –ακόμα πιο- πολυτελής εκδοχή του Volkswagen ID.6. Το μοντέλο που προς ώρας είναι χωρίς όνομα και αναφερόμαστε σε αυτό με το «Audi Concept Shangai» προσδιορίζοντας και το μέρος όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Advertisement
Advertisement

Ήδη το πρωτότυπο «συνελήφθη» από τον «κατασκοπευτικό φακό» σε διαδικασία δυναμικών δοκιμών στη Γερμανία, όντας καλυμμένο για λόγους καμουφλάζ, εξ ολοκλήρου με σκληρά πάνελ και μεμβράνη- χαρακτηριστική για πρωτότυπα. Από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο δίκτυο, προκύπτει πως οι πόρτες των πίσω επιβατών και τα πλευρικά παράθυρα που φέρνουν την πλαϊνή γραμμή έως το πίσω παρμπρίζ, οι αποστάσεις είναι αρκετά μεγάλες, κάτι που σημαίνει πως το μοντέλο έχει και 7θέσια έκδοση. Κάτι σαν το Audi Q5L. Η Volkswagen για το ID.6 αναφέρει πως θα έχει απόδοση 302 ίππων με την ύπαρξη διπλού κινητήρα και μέγιστη τιμή αυτονομίας 588 χιλιόμετρα– οπότε κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να περιμένουμε και για την έκδοση παραγωγής του νέου αυτού μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi: Με τρία νέα ηλεκτρικά στο Μόναχο (+video)
Στην Ελλάδα το Audi Q4 e-tron (+τιμές)
Talagon: Αποκάλυψη για το μεγαλύτερο SUV της Volkswagen

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement