Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Audi: Με τρία νέα ηλεκτρικά στο Μόναχο (+video)

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: Με τρία νέα ηλεκτρικά στο Μόναχο (+video)

Mobility

Audi: Με τρία νέα ηλεκτρικά στο Μόναχο (+video)

Mobility

Όχι ένα αλλά τρία ηλεκτρικά πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Audi στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου IAA Mobility που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στο Μόναχο.

Advertisement
Advertisement

Αντί για το «παραδοσιακό» Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, φέτος θα έχουμε την ΙΑΑ Mobility στο Μόναχο και εκεί θα δούμε τα τρία νέα ηλεκτρικά της Audi.

Η Audi έχει επιλέξει να παρουσιάσει εκεί τα τρία ηλεκτρικά πρωτότυπα Sky Sphere, Grand Sphere και Urban Sphere που είναι όλα τους μέρος του Project Artemis. Η Audi είχε πει πως το Project Artemis θα είχε εξελιχθεί σε χρόνο- ρεκόρ και θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, το πρώτο από αυτά, πρόκειται να είναι έτοιμο για τις αγορές ανά τον κόσμο μέσα στο 2024. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε από την Audi σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και όσα περιμένουμε να δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Μόναχο.

Το πρωτότυπο Sky Sphere είναι ιδιαίτερα χαμηλό όπως φαίνεται και στην εικόνα με τον Marc Lichte, επικεφαλής σχεδιαστή της Audi και τον Henrik Wenders, τον ανώτερο αντιπρόεδρο της εταιρείας. Όχι τυχαία, ο Wenders παρουσίασε το Sky Sphere ως σπορ αυτοκίνητο με αυτόνομες δυνατότητες στο video που έχουμε πιο κάτω. Το Grand Sphere είναι ένα sedan και το Urban Sphere μοιάζει με ένα αρκετά μεγάλο SUV. Και οι τρεις προτάσεις θα μπορούσαν να βασίζονται στη νέα ειδική πλατφόρμα SSP αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση πως η νέα αυτή αρχιτεκτονική είναι έτοιμη. Σίγουρα, μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έχουμε να ακούσουμε πολλά νέα σχετικά με το συνολικό project.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το Audi Q4 e-tron (+τιμές)
Έρχεται ηλεκτρικό Audi Sport Quattro, με 816 ίππους!
Επίσημη πρώτη στο Μόναχο για το νέο ηλεκτρικό SUV της Smart

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement