Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τον Ken Block της Πολωνίας με Lada (+video)

Ελλάδα 23:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τον Ken Block της Πολωνίας με Lada (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τον Ken Block της Πολωνίας με Lada (+video)

ΝΕΑ

Δεν χρειάζονται πανάκριβα αυτοκίνητα και παραγωγές εκατομμυρίων, αλλά ένα αρχαίο Lada station wagon και ικανά χέρια για γίνεις ο ήρωας της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να πνιγόμαστε σε τρεις πόντους χιόνι, σε κάποιες άλλες χώρες όμως, το παγωμένο οδόστρωμα είναι μία καθημερινότητα.

Και παράλληλα μία καλή αφορμή για “παιχνίδια” στην άσφαλτο από οδηγούς που είναι σαφώς πιο εξοικειωμένοι με τον πάγο και το χιόνι από ότι εδώ στην χώρα μας.

Στην περίπτωση αυτή βλέπουμε έναν τοπικό ήρωα της Βαρσοβίας, ο οποίος ζήλεψε την δόξα του Ken Block και κάνει την δική του προσπάθεια να γίνει viral σε όλο τον πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια δεν έχει στα χέρια του κάποιο υπερδυνατό supercar με άπειρους ίππους, αλλά ένα ταπεινό Lada και μάλιστα station wagon. Kαι πίσω από τις κάμερες δεν βρίσκονται εκατομμύρια μιας ακριβής παραγωγής, αλλά ένας κολλητός με το κινητό του.

Ο φίλος μας πάντως αποδεικνύεται μεγάλος “μάστορας” στο χιονισμένο ντριφ, και περνάει ξυστά από τα κάγκελα μιας ανοιχτής καμπής στους άδειους δρόμους της πόλης. Δείχνοντας σε όλους ότι και “τα Lada έχουν ψυχή” αρκεί να γνωρίζεις την τέχνη.

Τον σκοπό του για το like της εφήμερης διασημότητας τον πέτυχε (τουλάχιστον αυτή τη φορά), αν και μάλλον το ρίσκο για αυτό είναι πολύ υψηλό. Ρίσκο που δεν χρειάζεται να παίρνει κανείς, ιδίως σε δημόσιο δρόμο και με την “κακιά στιγμή” να καραδοκεί ακόμα και για τους πιο ικανούς, και να γίνεις από hero σε zero.

Advertisement

Ή όπως λένε, “μην το δοκιμάσετε στο σπίτι”. Απλά χαζέψτε υπεύθυνα το στο video που ακολουθεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Κινέζα… Ken Block με βελτιωμένο Honda Civic(video)
Όλα τα μωρά στην πίστα: Ο Ken Block παίζει με 2.000 άλογα (+ video)
O Travis Pastrana «λιώνει» ένα αγροτικό Subaru Brat (+video)