Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Δείτε το Mercedes-AMG Project One στο Nurburgring (+video)

Ελλάδα 16:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε το Mercedes-AMG Project One στο Nurburgring (+video)

Mobility

Δείτε το Mercedes-AMG Project One στο Nurburgring (+video)

Mobility

Οι πρώτες παραδόσεις του Mercedes-AMG Project One αναμένονται εδώ και πολύ καιρό και η Mercedes λέει ότι πιθανόν να ξεκινήσει να δίνει το hypercar στους πελάτες της στους επόμενους μήνες. Πρόσφατα, ένα ελαφρύ καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμάστηκε στο Nurburgring.

Advertisement
Advertisement

Στο video της «CarSpyMedia» θα δείτε το Project One να… κατακτά το Nurburgring έστω και με την μορφή πρωτοτύπου.

Γνωρίζαμε ότι το Project One επρόκειτο να είναι γρήγορο και σε όλο αυτό το clip, ο δοκιμαστής του αντιμετωπίζει μερικές από τις πιο δύσκολες στροφές της πίστας με εξαιρετικά εντυπωσιακές ταχύτητες. Όχι μόνο το αυτοκίνητο δείχνει να κινείται γρήγορα, αλλά δεν φαίνεται να είναι και πιεσμένο και σίγουρα έχει όλα τα κατάλληλα συστατικά για να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ γύρου αυτοκινήτου παραγωγής στην περίφημη γερμανική πίστα.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν ήταν όλα τέλεια στην δοκιμή. Αμέσως μόλις εμφανίστηκε ένα δεύτερο πρωτότυπο στην πίστα, ο κινητήρας του «έσβησε» στιγμιαία, αναγκάζοντας τον μηχανικό που οδηγούσε να το επανεκκινήσει πριν συνεχίσει τη δοκιμή.

Advertisement
Advertisement

Αυτό δεν προκάλεσε ανησυχία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι  φωτογράφοι/κινηματογραφιστές κατασκοπευτικών video στο «Green Hell» έχουν δει ένα πρωτότυπο Project One να σταματά απροσδόκητα την λειτουργία του. Ακόμη και η ίδια η Mercedes παραδέχτηκε ότι η εφαρμογή του συστήματος κινητήρα και μετάδοσης από την F1 σε αυτοκίνητο παραγωγής ήταν πολύ πιο δύσκολο από το αναμενόμενο.

Όπως γνωρίζουμε, το αυτοκίνητο διαθέτει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V6 1,6 λίτρων με αυτόν που χρησιμοποιεί η Mercedes -AMG στα αυτοκίνητα Formula 1 της υβριδικής εποχής. Έχουν γίνει διάφορες αλλαγές σε αυτόν τον κινητήρα, για να λειτουργεί στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κόφτη στις 11.000 σ.α.λ. Αυτός ο κινητήρας θα λειτουργεί παράλληλα με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες για παραγωγή περισσότερων από 1.000 ίππων.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Hamilton στις δοκιμές εξέλιξης της Mercedes-AMG Project One (video)
Η Mercedes-AMG Project One κάνει μυστική εμφάνιση στο Μονακό
Η Mercedes-AMG Project One θα ξεπερνά τους 1.000 ίππους