Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως μπορείτε να ακούσετε Spotify στο παλιό σας αυτοκίνητο

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πως μπορείτε να ακούσετε Spotify στο παλιό σας αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Δείτε πως μπορείτε να ακούσετε Spotify στο παλιό σας αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Για τα αυτοκίνητα που δεν πρόλαβαν την έλευση των σύγχρονων συστημάτων infotainment, υπάρχει μία μικρή συσκευή η οποία σας επιτρέπει να μην στερηθείτε την αγαπημένη σας λίστα στο Spotify.

Advertisement
Advertisement

Aν και πλέον θεωρούμε δεδομένο ότι τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με συστήματα πολυμέσων με πολλές δυνατότητες διασύνδεσης, υπάρχουν σε κυκλοφορία και πολλά εκατομμύρια παλαιότερης τεχνολογίας οχήματα τα οποία δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια.

Κάπου εδώ κάνει την είσοδό της μία μικρή συσκευή η οποία μπορεί να φέρει το Spotify και όχι μόνο στο παλιό σας αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα μικρό και ελαφρύ εξάρτημα με μία οθόνη αφής 4,4 ιντσών και δύο κουμπιά το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί επάνω σε διάφορα σημεία του ταμπλό (για παράδειγμα στους αεραγωγούς) και να συνδεθεί με το υπάρχον ηχοσύστημα.

Το μικρό αυτό μηχανάκι σε συνεργασία με το κινητή τηλέφωνο συνδέεται με το Spotify και σας επιτρέπει να ακούσετε τις αγαπημένες σας λίστες στην διάρκεια του ταξιδιού. Η λειτουργία του είναι απλή και αρκετά εύκολη, διαθέτοντας μάλιστα και αρκετές επιπλέον δυνατότητες, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος μέσω φωνητικών εντολών.

Advertisement
Advertisement

Για να συνδεθείτε θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Spotify Premium και κινητό τηλέφωνο με πρόγραμμα data ή μία σύνδεση Wi-Fi. Από εκεί και πέρα ο οδηγός ή οι επιβάτες επιλέγουν τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν όπως θα έκαναν με την οθόνη ενός συστήματος πολυμέσων.

Η μικρή αυτή συσκευή έχει προκαλέσει μία τρέλα στις ΗΠΑ όπου κυκλοφορεί αρχικά, καθώς το κόστος της είναι μάλλον προσιτό, στα 80 δολάρια. Όμως η έλλειψη ημιαγωγών και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει, αλλά και η περιορισμένη παραγωγή στην αρχική του φάση, έχει φέρει μία απίστευτη λίστα αναμονής που φθάνει στους 2 εκατομμύρια πελάτες που περιμένουν να την πάρουν στα χέρια τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
KIA EV6: Οι δυνατότητες του infotainment; (video)
Το… διαφορετικό infotainment του Volkswagen Golf
Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ και το προηγμένο infotainment του