Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

KIA EV6: Οι δυνατότητες του infotainment (+video)

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KIA EV6: Οι δυνατότητες του infotainment (+video)

ΝΕΑ

KIA EV6: Οι δυνατότητες του infotainment (+video)

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ΚΙΑ με την ονομασία EV6 ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς, αλλά μπορείτε να διαβάσετε και την οδηγική μας εμπειρία για να το καταλάβετε.

Advertisement
Advertisement

Μια σειρά από βίντεο της εταιρεία δείχνουν πόσο απλό στη χρήση είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα το νέο KIA EV6. Στην προκειμένη περίπτωση, το βίντεο αναλύει τις δυνατότητες του ηχοσυστήματος και το τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Να θυμίσουμε ότι το EV6 ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας την «Opposites United» που σύμφωνα με την εταιρεία χαρακτηρίζεται από τα «Bold for Nature», «Joy for Reason», «Power to Progress», «Technology for Life» και «Tension for Serenity».

Στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το EV6 περιλαμβάνονται και οι χυτές γραμμές του αμαξώματος, το έντονο ανάγλυφο καθώς και οι τονισμένοι θόλοι των φτερών. Από πλευράς διαστάσεων μάλλον θα είναι ανάλογες αυτών του πρωτότυπου για την Κίνα που είχε παρουσιάσει η μάρκα (μήκος 4,85 μέτρα, μεταξόνιο 3,0 μέτρα).

Advertisement
Advertisement

H βασική του έκδοση θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία 58 kWh, ενώ η κορυφαία θα είναι τετρακίνητη με δύο μοτέρ και μπαταρία 72,6 kWh. Και εδώ θα υπάρχει το εξελιγμένο σύστημα φόρτισης που μπορεί, όπως και στο Ioniq 5, να λειτουργήσει τόσο με 400V όσο και με 800V.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ταχύτατη φόρτιση του νέου KIA EV6 (video)
Τεράστια ζήτηση για το νέο Kia EV6!
Το Kia EV6 GT «πετάει το γάντι» στην Porsche Taycan