Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για την ανοιχτή Bugatti Chiron

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για την ανοιχτή Bugatti Chiron

ΝΕΑ

Διαρροή για την ανοιχτή Bugatti Chiron

ΝΕΑ

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή της στο Monterey Car Week διέρρευσε μία πρώτη εικόνα για την ανοιχτή Bugatti Chiron.

Advertisement
Advertisement

Όπως η Veyron, έτσι και η ανοιχτή εκδοχή της Chiron πιθανότατα θα ονομάζεται Grand Sport ή εναλλακτικά Mistral.

Το αυτοκίνητο έδειχνε με την μορφή teaser η Bugatti τις προηγούμενες ημέρες, ενώ την επίσημη αποκάλυψή του περιμένουμε μετά τις 20:20 ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με την Γαλλική εταιρία: «με το νέο μοντέλο ανοίγονται νέοι ορίζοντες». Η φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει το εμπρός μέρος της ανοιχτής Chiron. Παράλληλα, η εταιρία έδωσε πριν λίγα λεπτά στην δημοσιότητα και την τελευταία teaser φωτογραφία, που μας δείχνει το πίσω μέρος του νέου μοντέλου.

Η ανοιχτή έκδοση της Chiron φημολογείται ότι ονομάζεται Bugatti Mistral. Ο άνεμος «Mistral» είναι ένας κρύος, δυνατός, βορειοδυτικός άνεμος που φυσά από τη νότια Γαλλία στη βόρεια Μεσόγειο και ταιριάζει στο θέμα ενός ανοιχτού υπεραυτοκίνητου. Το ίδιο το γαλλικό hypercar φαίνεται πολύ εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Τα φώτα φαίνεται να είναι εμπνευσμένα από την Bugatti Divo και διαθέτουν τέσσερα οριζόντια στοιχεία LED. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα διαθέτει πίσω φώτα σχήματος X εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Bolide με ένα σήμα Bugatti στο κέντρο. Η Bugatti Mistral θα κινείται από την πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα W16 των 8,0 λίτρων, απόδοσης 1.600 ίππων. Θα είναι επίσης η τελευταία Bugatti που θα χρησιμοποιήσει τον θρυλικό κινητήρα W16.

Περισσότερα θα διαβάσετε αργότερα το βράδυ στο Νο1 site για το αυτοκίνητο, στο newsauto.gr

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
10 χρόνια και ακόμα κρατάει το ρεκόρ
Ποιον τρομάζει το ρεκόρ των 500 χλμ./ώρα;
W16: Η ιστορία του τεχνολογικού θαύματος της Bugatti (+video)