Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για τη νέα Porsche 911 GT3 RS

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για τη νέα Porsche 911 GT3 RS

ΝΕΑ

Διαρροή για τη νέα Porsche 911 GT3 RS

ΝΕΑ

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της ολοκαίνουργιας 911 GT3 RS μια ημέρα πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της.

Advertisement
Advertisement

Η πανίσχυρη έκδοση της 911 έχει εξελιχθεί από το ειδικό τμήμα της εταιρίας μαζί με την αγωνιστική έκδοση GT3 R. Έτσι, θα υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στην ανάρτηση που θα γίνει πιο πισταδόρικη, ενώ αναμένεται να έχει υπάρξει και η απαραίτητη “δίαιτα”, ώστε να χαμηλώσει ακόμα περισσότερο το βάρος του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός εξακύλινδρος των 4,2 λίτρων, για τον οποίο δεν έχουμε κάποια στοιχεία σχετικά με την ισχύ που θα αποδίδει. Αν και οι φήμες θέλουν να πλησιάζει ή και να ξεπερνάει τους 550 ίππους.

Από τις πρώτες εικόνες που έχουμε για την συγκεκριμένη 911, βλέπουμε ένα πολύ ακραίο αεροδυναμικό πακέτο με μία τεράστια «φτερούγα» στο πίσω μέρος. Αν όχι η μεγαλύτερη, ίσως η πιο εντυπωσιακή που έχει φορεθεί ποτέ σε 911 παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με την «απλή» GT3 υπάρχουν και κάποιοι επιπλέον αεραγωγοί στο καπό και πάνω από τα εμπρός φτερά, κάτι που αποτελεί ένδειξη για κάποιο ενεργό αεροδυναμικό σύστημα.

Υπάρχει επίσης ένα πιο μεγάλο εμπρός splitter, νέα πλευρικά skirts και βέβαια η τεράστια αεροτομή, η οποία έχει και αυτή κάποιο ενεργό στοιχείο.

Advertisement

Περισσότερα θα έχουμε στις επόμενες ώρες με την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Boxster Spyder RS
Η Singer σταματά το κλασικό της μοντέλο
Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Greek Freak!

Advertisement