Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Boxster Spyder RS

Ελλάδα 22:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Boxster Spyder RS

ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμη η νέα Porsche Boxster Spyder RS

ΝΕΑ

Μετά την Cayman GT4 RS, η Porsche ετοιμάζει και την ανοιχτή εκδοχή, που θα είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο roadster με τον κινητήρα στο κέντρο.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche 718 Boxster Spyder RS θα είναι η τελευταία παραλλαγή της υπάρχουσας γκάμας των 718 και όπως όλα δείχνουν είναι σχεδόν έτοιμη για παραγωγή.

Η Porsche είναι σχεδόν έτοιμη να λανσάρει τη νέα Boxster 718 Spyder RS με την οποία θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του συγκεκριμένου μοντέλου στη γκάμα της. Οι αλλαγές στην εμφάνιση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, θα έχουν να κάνουν προφανώς με την ικανότητα του αυτοκινήτου να κινείται γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως το αεροδυναμικό πακέτο της Cayman GT4, θα μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιο στην ανοιχτή έκδοση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη, ο κινητήρας της Spyder RS Boxster, είναι ο γνωστός 6κύλινδρος boxer με χωρητικότητα 4,0 λίτρων που για την περίσταση, περιμένουμε να έχει μια απόδοση της τάξης των 500 ίππων. Σε συνδυασμό με το 7άρι PDK κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ο ίδιος κινητήρας στην 718 Cayman GT4 RS συμβάλλει ώστε η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα θα είναι υπόθεση που διαρκεί μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Αυτά που περιμένουμε να δούμε στην 718 Boxster Spyder RS, είναι μεγαλύτεροι τροχοί και φρένα, προφανώς κεραμικά με προηγμένη τεχνολογία και υλικά που θα επιτρέπουν τον περιορισμό της φερόμενης μάζας ανά τροχό, καθώς επίσης και μια σχεδιαστικά που «επιθετική» προσέγγιση σε σχέση με τις τυπικές εκδόσεις του κεντρομήχανου roadster της Porsche που έχουμε στις φωτογραφίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή restomod Porsche 911
H Porsche εξελίσσει νέο ηλεκτροκινητήρα. Για… ποδήλατα!
Γιατί ο Νόβακ Τζόκοβιτς σπρώχνει μία Porsche; (+video)

Advertisement