Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Greek Freak!

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Greek Freak!

ΑΓΟΡΑ

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Greek Freak!

ΑΓΟΡΑ

Ο NBAer που έχει έρθει στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα μπάσκετ εν όψει του Eurobasket 2022, θα κυκλοφορεί με ολοκαίνουργιο Coupe SUV. 

Advertisement
Advertisement

Με δημοσίευμα στο Instagram, η Porsche ανακοίνωσε πως υποστηρίζει τις μετακινήσεις του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, Γιάννη Αντετοκούμπο. Ο Έλληνας Πρωταθλητής θα οδηγεί μία… καυτή Porsche Cayenne Coupe.

Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στο λογαριασμό της Porsche Hellas στο Instagram, «δύο κορυφαία ονόματα που έχουν χαράξει τη δική του μοναδική πορεία, μας υπενθυμίζουν ότι όταν αγαπάς κάτι και αφοσιώνεσαι με πάθος και επιμονή, μπορείς όχι μόνο να πετύχεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή, είναι να μη σταματάς να ονειρεύεσαι».

Advertisement
Advertisement

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο λόγω ενός ειδικού όρου που αφορά στους παίκτες του NBA, δεν μπορεί να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ μέχρι τις 4 Αυγούστου, οπότε τι καλύτερο για τον ίδιο αλλά και τα αδέρφια του από το να κυκλοφορούν με την Porsche Cayenne Coupe, που τους έχει παραχωρηθεί από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Το μοντέλο της Porsche που είναι μια εκ των κορυφαίων επιλογών στην κατηγορία των premium SUV είναι ανάμεσα στα πιο δυναμικά του είδους με κορυφαίες επιδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Porsche εξελίσσει νέο ηλεκτροκινητήρα. Για… ποδήλατα!
Γιατί ο Νόβακ Τζόκοβιτς σπρώχνει μία Porsche; (+video)
H Alexandra Daddario εξηγεί τι σημαίνει Porsche Taycan (+video)