Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες την επόμενη Maserati Gran Turismo

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες την επόμενη Maserati Gran Turismo

ΝΕΑ

Δες την επόμενη Maserati Gran Turismo

ΝΕΑ

Η Maserati τους τελευταίους μήνες έχει ανασκουμπωθεί και προσπαθεί να επανατοποθετήσει το όνομα της ανάμεσα στους ισχυρούς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής που της προσφέρει ιδέες για τη νέα Gran Turismo…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής δεν ήθελε και πολύ για να οραματιστεί το απόλυτο σπορ όχημα από τη Maserati. Κυρίως τώρα μετά την ηχηρή απουσία της ΜC12 εδώ και πολλά χρόνια από την ιταλική παραγωγή. Με το συγκεκριμένο σπορ coupe θα μπορούσε εύκολα να ρίξει ένα βαρύ βότσαλο στην ήσυχη λίμνη των αυτοκινήτων επιδόσεων. Τόσο σχεδιαστικά, όσο και σε προσωπικότητα, κάτι που μετρά σε τέτοιες κατασκευές.

Το Maserati Genesi concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, αποτελεί τέκνο του αρχισχεδιαστή Sergey Dvornytskyy και δείχνει σαν πυξίδα που θα κατευθυνθεί η εταιρική ταυτότητα της Maserati τα χρόνια που ακολουθούν. Η σχεδίαση είναι ένα πάντρεμα της Alfieri με την GranTurismo, υιοθετεί διθέσιο εσωτερικό, εντυπωσιακό αμάξωμα, χαμηλό κέντρο βάρους, άριστη αεροδυναμική, τεράστιους τροχούς και ένα αγωνιστικό πρόσημο.

Advertisement
Advertisement

Μυώδες και επιθετικό μέχρι την τελευταία σπιθαμή, υιοθετεί διαχύτη και λεπτά φωτιστικά σώματα. Σε περίπτωση που ενταχθεί στην παραγωγή των μοντέλων της Maserati, θεωρείται δεδομένο πως θα είναι πλήρως ηλεκτρικό με ισχύ 500 ίππους και καταιγιστικές επιδόσεις.

Maserati-Gran-Turismo-tsiro-640Maserati-Gran-Turismo-inter-tsiro-640