Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (19/9)

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (19/9)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (19/9)

ΝΕΑ

Η επικαιρότητα γύρω από το αυτοκίνητο και το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι στο NewsAuto.gr και η βραδινή ανασκόπηση σε βοηθά να καλύψεις το… χαμένο έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου σας ενημερώσαμε για την απόφαση της Mercedes να λανσάρει την ανανεωμένη E-Class με κινητήρα βενζίνης 1,6 lt, έκδοση που ταιριάζει γάντι στην ελληνική πραγματικότητα. Από τον ίδιο κατασκευαστή έρχεται κάτι «άπιαστο», αφού η τιμή του πλησιάζει το μισό εκατ. ευρώ! Πρόκειται για την G63 AMG 6×6, με πέντε διαφορικά και κατανάλωση στο… διάστημα.

Αναφερθήκαμε στις φήμες που θέλουν τη Ferrari να αποχαιρετά τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες και καταγράψαμε την έναρξη παραγωγής του i3, του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου μαζικής παραγωγής της BMW.

Παρουσιάσαμε σε ένα ενδιαφέρον video την πρωτότυπη αναμέτρηση της νέας Skoda Octavia RS με έναν ολυμπιονίκη της ποδηλασίας. Ποιος αναδείχθηκε άραγε νικητής;

Advertisement
Advertisement

Από το μέτωπο των αγώνων, διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του 5ου PICK που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στους δρόμους της Πάτρας, μάθετε το μυστικό πίσω από το θρίαμβο της Mercedes στον 24ωρο αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ και για ποιο λόγο ο Κίμι Ράικονεν τα έβαλε με τη Lotus, την οποία εγκαταλείπει στα τέλη της σεζόν για χάρη της Ferrari.