Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποια εταιρεία συμφέρει να ασφαλίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποια εταιρεία συμφέρει να ασφαλίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Σε ποια εταιρεία συμφέρει να ασφαλίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Γνωρίζεις ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν ειδικές ανάγκες ασφάλισης; Τι γίνεται αν σου κλέψουν το καλώδιο ή υπάρξει κάποιο ατύχημα κατά την διάρκεια της φόρτισης; H εταιρία MINETTA με το πρόγραμμα “Electrify” έρχεται να δώσει τις απαντήσεις με ένα πρωτοποριακό πακέτο καλύψεων για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Από τη στιγμή που θα επιλέξεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι αυτονόητο ότι ζητάς και κάτι εξίσου καινοτόμο και για την ασφάλισή του. Μία νέα αντίληψη στις παρεχόμενες υπηρεσίες οι οποίες θα σε καλύπτουν στις πιο σύνθετες ανάγκες που δημιουργεί η κατοχή ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Η εταιρία MINETTA, με τη μακρόχρονη παρουσία στην Ελληνική αγορά και με τη στενή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους ασφαλισμένους πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, με το πρόγραμμα “Electrify”. Το ΜΙΝΕΤΤΑ Electrify είναι μια νέα σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων ασφάλισης η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους κατόχους ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων ιδιωτικής ή και δημόσιας χρήσης (taxi).

Τα προγράμματα του “MΙΝΕΤΤΑ.electrify” είναι τέσσερα, τα “.electrify 1”, “.electrify 2”, “.electrify 3” και “.electify 6″. Το πρώτο αφορά το βασικό πρόγραμμα με τις τυπικές καλύψεις αλλά και καλύψεις πέρα των υποχρεωτικών από την Νομοθεσία. Στο δεύτερο προστίθενται και οι καλύψεις πυρός και φυσικών φαινομένων. Στο “.electrify 3″ υπάρχει επιπρόσθετα στα παραπάνω η κάλυψη για κλοπή, ενώ στο “.electrify 6” υπάρχει επιπλέον και πλήρης μικτή ασφάλιση.

Advertisement
Advertisement

Για τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα τα προγράμματα του “MINETTA.electrify” έρχονται να προσφέρουν επιπλέον μερικές καινοτόμες καλύψεις που αφορούν αποκλειστικά στα ηλεκτρικά οχήματα και τους οδηγούς τους. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι εξής επιπρόσθετες καλύψεις:

  • Αστική Ευθύνη κατά την Φόρτιση έως € 10.000
  • Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού κατά την Φόρτιση έως € 15.000
  • Κλοπή Καλωδίου Φόρτισης έως € 2.000
  • Υλικές ζημιές κατά την φόρτιση έως € 15.000
  • Ενοικίαση Μπαταριών/Οχήματος Αντικατάστασης

Αντίστοιχα είναι και τα προγράμματα ασφάλισης των οχημάτων taxi μέσα από το “Taxi Pack” με παρόμοιες επιπλέον καλύψεις για την περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι σε όλα αυτά τα νέα προγράμματα “MINETTA.electrify” ισχύουν όλες οι υπάρχουσες παροχές της ΜΙΝΕΤΤΑ, όπως ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up), η έκπτωση 10% για συνδυαστική ασφάλιση της κατοικίας ή και του σκάφους με την ασφάλιση του οχήματος Car Pack. Επίσης ο ασφαλισμένος αποκτάει πρόσβαση σε ένα σύγχρονο κόσμο τεχνολογικών εργαλείων, όπως το MyMΙΝΕΤΤΑ για άμεση και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες του συμβολαίου του, το MINETTA App με πλήθος χρηστικών λειτουργιών και το pay.minetta.gr για εξόφληση του συμβολαίου σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

To MINETTA Electrify είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης για ηλεκτροκίνητα (περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο https://www.minetta.gr/el/static/electrify)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify: Καινοτόμες υπηρεσίες για την ασφάλιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων
10+ ηλεκτρικά αυτοκίνητα με την μεγαλύτερη αυτονομία
Τα 10 πιο γρήγορα καθημερινά ηλεκτρικά