Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify: Καινοτόμες υπηρεσίες για την ασφάλιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify: Καινοτόμες υπηρεσίες για την ασφάλιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΝΕΑ

ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify: Καινοτόμες υπηρεσίες για την ασφάλιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΝΕΑ

H ηλεκτροκίνηση έρχεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το αυτοκίνητο, ακόμα και σε σχέση με την ασφάλισή του. Και η MINETTA με το πρόγραμμα “electrify” είναι ήδη έτοιμη να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και πρωτοποριακά πακέτα ασφάλισης τα οποία να ταιριάζουν στα δεδομένα της νέας εποχής.

Advertisement
Advertisement

To μέλλον της αυτοκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει, με την ηλεκτροκίνηση να δημιουργεί ένα εντελώς καινούργιο τοπίο στην σύγχρονη κινητικότητα και να αλλάζει όλα τα δεδομένα που είχαμε μέχρι σήμερα. Αυτό αφορά όλους τους τομείς της χρήσης ενός αυτοκινήτου και μεταξύ αυτών τον πιο σημαντικό: την ασφάλισή του.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ, με την μακρόχρονη παρουσία στην Ελληνική αγορά και με την στενή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της στην χώρα μας, έρχεται με ένα νέο και ιδιαίτερα πρωτοποριακό πακέτο ασφαλιστικών υπηρεσιών να καλύψει τις ανάγκες των ΙΧ οχημάτων και taxi αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών.

Το πρόγραμμα MINETTA.electrify εκφράζει μία σύγχρονη φιλοσοφία στην ασφάλιση αυτοκινήτων τα οποία έρχονται να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα που θέτει η ηλεκτροκίνηση και οι ιδιαιτερότητες στην χρήση ενός ηλεκτρικού οχήματος, ιδιωτικής ή και δημόσιας χρήσης (taxi).

Advertisement
Advertisement

Τα προγράμματα του “MΙΝΕΤΤΑ.electrify” είναι τέσσερα, τα “.electrify 1”, “.electrify 2”, “.electrify 3” και “.electify 6”. Το πρώτο είναι το βασικό πρόγραμμα με τις τυπικές καλύψεις. Στο δεύτερο προστίθενται και οι καλύψεις πυρός και φυσικών φαινομένων. Στο “.electrify 3” υπάρχει επιπρόσθετα στα παραπάνω η κάλυψη για κλοπή, ενώ στο “.electrify 6” υπάρχει επιπλέον και πλήρης μικτή ασφάλιση.

Για τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα τα προγράμματα του “MINETTA.electrify” έρχονται να προσφέρουν επιπλέον μερικές καινοτόμες καλύψεις για πολύ κρίσιμα στοιχεία της εύρυθμης λειτουργίας του οχήματος και της ασφάλειας του οδηγού του. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι εξής επιπρόσθετες καλύψεις:

  • Αστική Ευθύνη κατά την Φόρτιση έως € 10.000
  • Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού κατά την Φόρτιση έως € 15,000
  • Κλοπή Καλωδίου Φόρτισης έως € 2,000
  • Υλικές ζημιές κατά την φόρτιση έως € 15,000
  • Ενοικίαση Μπαταριών/Οχήματος Αντικατάστασης
Advertisement

Αντίστοιχα είναι και τα προγράμματα ασφάλισης των οχημάτων taxi μέσα από το “Taxi Pack” με παρόμοιες επιπλέον καλύψεις για την περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό.

Να σημειώσουμε ότι σε όλα αυτά τα νέα προγράμματα “MINETTA.electrify” ισχύουν όλες οι υπάρχουσες παροχές της ασφαλιστικής εταιρίας, όπως ο δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check up), η έκπτωση 10% για συνδυαστική ασφάλιση της κατοικίας ή και του σκάφους με την ασφάλιση του οχήματος Car Pack, η έκπτωση 5% για οδηγό ηλικίας 35-60 ετών, η αποπληρωμή του συμβολαίου με 12 άτοκες δόσεις καθώς και η 24ωρη υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος της MINETTA.

Advertisement