Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα υπάρξει BMW Μ7 παρά μόνο i7 M70!

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα υπάρξει BMW Μ7 παρά μόνο i7 M70!

ΝΕΑ

Δεν θα υπάρξει BMW Μ7 παρά μόνο i7 M70!

ΝΕΑ

Η νέα ναυαρχίδα της ΒΜW βρίσκεται μια ανάσα από την επίσημη παρουσίασή της.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν και αυτές κάνουν λόγο μονάχα για ηλεκτρική M70 και όχι για κάποιο καθαρόαιμο μοντέλο M με συμβατικό κινητήρα.

Η BMW έχει έτοιμη τη νέα Σειρά 7την οποία θα παρουσιάσει επίσημα στις 20 Απριλίου. Από τις πρώτες διαρροές πάντως μπορούμε να πούμε πως το πίσω μέρος είναι πιο συγκρατημένο και πιο κοντά στον χαρακτήρα μιας κορυφαίας λιμουζίνας πολυτελείας. 

Aπό το πλάι μπορούμε να διακρίνουμε τις αναδυόμενες λαβές στις πόρτες. Εννοείται πως το εσωτερικό θα αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας της BMW με ένα κυρτό πάνελ που θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό και όλα τα κομφόρ σε επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και συστημάτων υποβοήθησης.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τα μηχανικά μέρη, δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα πέρα από το ότι η ηλεκτρική i7 θα βρίσκεται κάπου κοντά στα 600 άλογα, νούμερο που θα είναι αρκετά κοντινό στην κορυφαία έκδοση με συμβατικό κινητήρα, ενώ η κορυφαία i7 M70 αναμένεται να ξεπερνά τους 700 ίππους.

Πέρα από την κορυφαία εκδοχή του γερμανικού σεντάν, μία ακόμη ισχυρή τετρακίνητη ηλεκτρική έκδοση θα συμπληρώνει τη γκάμα της καινούργιας 7άρας, με την ονομασία i7 xDrive60. Αυτή θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 111,5 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 550 ίππων.

Advertisement

Για συγκεκριμένες αγορές θα συνεχίσουν και οι ήπια υβριδικές τρίλιτρες εξακύλινδρες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου. το αντίπαλο δέος της Mercedes-Benz S-Class θα λανσαριστεί λίγο μετά την αποκάλυψη του και με όπλο τα ηλεκτρικά σύνολα θα επιχειρήσει να την κοντράρει όπως έκανε πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Teaser για την BMW M3 Touring (+video)
Επίσημο teaser για την BMW iX1
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7

Advertisement