Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για την BMW M3 Touring (+video)

Ελλάδα 6:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για την BMW M3 Touring (+video)

ΝΕΑ

Teaser για την BMW M3 Touring (+video)

ΝΕΑ

Με ένα video στο youtube, η BMW μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος της πολυαναμενόμενης Μ3 Estate και μας αφήνει να περιμένουμε με αγωνία για τα πλήρη αποκαλυπτήρια.

Advertisement
Advertisement

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έστω και μερική αποκάλυψη του πίσω μέρους της BMW Μ3 Touring, που πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στη χρονιά.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, η BMW M3 Touring μοιράζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία με τη sedan έκδοση του μοντέλου. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, εστιάζεται στον πίσω προφυλακτήρα με τις έντονες ακμές που «φιλοξενεί» τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες πλαισιώνονται από τον μεγάλο μαύρο διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Στο επάνω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών, διακρίνεται μια ενσωματωμένη μικρή αλλά ευδιάκριτη αεροτομή, ενώ από την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμή, διακρίνονται και ράγες οροφής. Στο video φαίνεται και το ανάγλυφο του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου μια και είναι κουκουλωμένο.

Ακριβής ημερομηνία για τα πλήρη αποκαλυπτήρια, δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα αλλά προφανώς, η εταιρεία μας ετοιμάζει για αποκάλυψη σχετικά σύντομα. Προφανώς και η έκδοση θα ενταχθεί στο πλαίσιο των μοντέλων που θα εμφανιστούν φέτος, που το τμήμα «Μ» συμπληρώνει τα 50 χρόνια παρουσίας.

Advertisement

Στο video που ακολουθεί, έχει ενδιαφέρον να δούμε και το πρωτότυπο που είχε κατασκευάσει το τμήμα «Μ», στην καρότσα της E46 M3, που δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί πως η estate έκδοση του μοντέλου, θα είναι η πρώτη στην ιστορία του μοντέλου μέσα στη γκάμα της BMW.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7
BMW M3 Touring: Για τους ατίθασους οικογενειάρχες
Σας θυμίζει κάτι το Aito M5 με τεχνολογία της Huawei;

 

Advertisement