Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μήπως δεν ανοίγει η πόρτα της Lamborghini Huracan σας;

Ελλάδα 18:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μήπως δεν ανοίγει η πόρτα της Lamborghini Huracan σας;

ΝΕΑ

Μήπως δεν ανοίγει η πόρτα της Lamborghini Huracan σας;

ΝΕΑ

Ένα ανθρώπινο σφάλμα στο εργοστάσιο της Lamborghini ίσως έχει ως αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα κάποιων Huracan.

Advertisement
Advertisement

21 αμερικάνικες Lamborghini Huracan EVO και STO, οι οποίες κατασκευάστηκαν στο διάστημα από 2 Μαΐου έως 9 Μαΐου, ίσως να μην… ανοίγουν οι πόρτες τους, ώστε να απολαύσει ο οδηγός μια απολαυστική βόλτα.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία οδικής ασφάλειας της Αμερικής (NHTSA) οι πόρτες των παραπάνω Lamborghini Huracan δεν συναρμολογήθηκαν με σωστό τρόπο με αποτέλεσμα, ο διακόπτης ασφαλείας δεν ανοίγει όταν ο οδηγός τραβάει την εξωτερική χειρολαβή. Επομένως, η είσοδος από την πλευρά του οδηγού είναι ακατόρθωτη.

Υπάρχει βέβαια και άλλη λύση.

Advertisement
Advertisement

Να ανοίξει κανείς την πόρτα του συνοδηγού και να ξεπεράσει το εμπόδιο του κεντρικού τούνελ και να κάτσει στη θέση του οδηγού. Αλλά εάν είχατε αγοράσει εσείς μια Huracan STO, θα το δεχόσασταν αυτό;

Το πρόβλημα παρατηρήθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο, κατά τους ποιοτικούς ελέγχους στη γραμμή συναρμολόγησης στην Ιταλία. Η εταιρεία άνοιξε εσωτερική έρευνα και με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να εντοπιστεί το ανθρώπινο λάθος, αλλά και να βρούνε ποια αυτοκίνητα μπορεί να είχαν αυτό το πρόβλημα. Από 1η Ιουλίου, η Lamborghini θα επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες για να επιστρέψουν τα οχήματά τους, ώστε να διορθωθεί το κλιπ ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση για τη Lamborghini Urus
Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;
Lamborghini Huracan Tecnica, η τελευταία (video)

Advertisement