Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;

ΝΕΑ

Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;

ΝΕΑ

H ιταλική φίρμα κατοχύρωσε την ονομασία Revuelto και οι φήμες άρχισαν να παίρνουν… φωτιά.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι καθόλου απίθανο να προχώρησε σε αυτή την κίνηση με σκοπό να βαπτίσει έτσι ένα από τα επόμενα μοντέλα στη γκάμα της.

Η Lamborghini έχει κάποιες σταθερές αξίες διαχρονικά, και ορισμένες από αυτές αφορούν στην ονοματοδοσία των supercars που παράγει. Όλα έχουν ισπανική προέλευση και τα περισσότερα εξ αυτών (σχεδόν όλα) προέρχονται από πολύ φημισμένους ταύρους που έγιναν διάσημοι μέσα από σπουδαίες ταυρομαχίες. Μοναδική εξαίρεση όλες αυτές τις δεκαετίες αποτέλεσε η Countach και η Sesto Elemento (έκτο στοιχείο). Αν ισχύουν οι φήμες περί Revuelto, τότε θα μιλάμε για ένα τρίτο μοντέλο που το όνομα του δεν θα έχει εμπνευστεί από ισπανικό ταύρο.

Advertisement
Advertisement

Τί σημαίνει όμως Revuelto; Ο όρος αυτός σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει απείθαρχος, ανακατεμένος ή και επαναστάτης. Εμείς θα κρατήσουμε την πρώτη και την τρίτη εκδοχή που ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία μίας Lamborghini, που μπορεί ακόμη και στις μέρες μας να εκφράζει έναν πιο αλήτικο, αγωνιστικό χαρακτήρα μακριά από τα αποστειρωμένα της σύγχρονης αυτοκίνησης.  

Το σενάριο αυτό ταιριάζει ιδιαίτερα με την πιθανότητα το Revuelto να είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στη γκάμα της Lamborghini, ειδικά βέβαια αν μιλάμε για έναν… δαίμονα που μπαίνει στην πρίζα όπως η Rimac Nevera. Τότε όντως θα είναι απείθαρχη και… επαναστατική η πρόταση της ιταλικής φίρμας. Αυτή από το 2024 θα έχει στη γκάμα της υβριδικά μοντέλα και από το 2025 και έπειτα (λογικά το 2028) περιμένουμε το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Revuelto.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini Huracan Tecnica, η τελευταία (video)
O Ferruccio Lamborghini έδινε bonus για κάθε 10 επιπλέον ίππους
Ιεροσυλία: Μία Lamborghini μπήκε στο κάστρο της Ferrari (+video)

Advertisement