Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΔΕΗ blue και Avis προωθούν μαζί την ηλεκτροκίνηση

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΔΕΗ blue και Avis προωθούν μαζί την ηλεκτροκίνηση

ΝΕΑ

ΔΕΗ blue και Avis προωθούν μαζί την ηλεκτροκίνηση

ΝΕΑ

Η ΔΕΗ blue σε συνεργασία με την Avis είναι έτοιμη να προσφέρει περισσότερος λύσεις φόρτισης σε νέους και υφιστάμενους πελάτες Leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Η ΔΕΗ, με την υπηρεσία ΔΕΗ blue που προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης και αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών πανελλαδικά, και η Avis, μία μεγάλη εταιρεία στο χώρο του Mobility, υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης σε όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing).

Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι να γίνει η ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή σε ιδιώτες και επαγγελματίες προσφέροντας ανταγωνιστικά και σύγχρονα προϊόντα, καθώς και υπηρεσίες βιώσιμης κινητικότητας στους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η συνεργασία προσφέρει την προμήθεια και εγκατάσταση AC φορτιστών στους πελάτες του Avis Leasing, χωρίς επιβάρυνση με επιπλέον κόστη και διαδικασίες, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα του Leasing συμβολαίου.

Μέσω της διασύνδεσης των εφαρμογών My Avis και ΔΕΗ blue, οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους στο πλησιέστερο δημόσιο σημείο φόρτισης ΔΕΗ blue με αποκλειστικά προνόμια, αλλά και να διαχειριστούν τη φόρτιση του οχήματός τους στον ιδιωτικό τους χώρο.

Οι πελάτες Leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της Avis επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο από τη ΔΕΗ blue αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης.

Advertisement

Από τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης και επιλογής πακέτου μέχρι την εγγυημένη εγκατάσταση των φορτιστών στο χώρο τους από εξειδικευμένο προσωπικό, επωφελούνται από τη συνεργασία και τα μοναδικά προνόμια.

Advertisement

Η συνεργασία της ΔΕΗ blue και της Avis αποδεικνύει τη δέσμευση και των δύο πλευρών στην ανάπτυξη και διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πού θα βρείτε τους νέους ταχυφορτιστές της ΔΕΗ blue;
Avis Leasing: Η ιδανική λύση για τον Επαγγελματία
Με τη ΔΕΗ blue φορτίζετε γρήγορα και παντού!