Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Avis Leasing: Η ιδανική λύση για τον Επαγγελματία

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Avis Leasing: Η ιδανική λύση για τον Επαγγελματία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Avis Leasing: Η ιδανική λύση για τον Επαγγελματία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επειδή, για κάθε επαγγελματία, είναι σημαντική υπόθεση η σωστή επιλογή και διαχείριση του επαγγελματικού αυτοκινήτου, η Avis δημιούργησε προγράμματα και υπηρεσίες leasing επαγγελματικών αυτοκινήτων, που προσφέρουν λύσεις για κάθε ανάγκη!

Advertisement
Advertisement

Όμως προτού δούμε ακριβώς τι περιλαμβάνουν τα παραπάνω, είναι σημαντικό να λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με το leasing. Ξεκινώντας από τη σημαντικότερη…

Τι είναι το leasing αυτοκινήτου;
Eίναι μια έξυπνη και συμφέρουσα λύση για επιχειρήσεις αλλά και για ιδιώτες, όπου ο πελάτης πληρώνει ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για τη χρήση του αυτοκινήτου, ενώ η ιδιοκτησία -αλλά και τα βάρη που αυτή συνεπάγεται- παραμένει τυπικά στην Avis. Η διάρκεια του leasing κυμαίνεται από 2 έως 5 χρόνια και κατά την λήξη της ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το όχημα ή να το εξαγοράσει σε μια προσυμφωνημένη τιμή.

Advertisement
Advertisement

Γιατί leasing;
Το leasing αποτελεί ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία, αφού με τη βοήθεια της Avis μπορεί να εξοικονομήσει χρήμα, χρόνο και ενέργεια. Τα επαγγελματικά της οχήματα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα τα προγράμματά της προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις και ευέλικτες υπηρεσίες στις πιο προνομιακές τιμές. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το όχημα που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες επαγγελματικές σας απαιτήσεις και να βγείτε αισθητά κερδισμένοι έναντι της αγοράς αυτοκινήτου.

Συμφέρει το leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου;
Η διαχείριση επαγγελματικού οχήματος ή οχημάτων είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα. Με το Avis Leasing, η ασφάλιση, η συντήρηση (service) και οι έκτακτες επισκευές είναι όλα εντός του πακέτου μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικού αυτοκινήτου και το σημαντικότερο είναι ότι η επιχείρηση δε θα μείνει πότε χωρίς όχημα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα εγγυημένης & άμεσης παροχής προσωρινού οχήματος αντικατάστασης.

Advertisement

Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε κάποια αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του Avis Leasing:
– Υπάρχει η δυνατότητα παροχής οχήματος Van ίδιας κατηγορίας για προσωρινή αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης του δικού σας επαγγελματικού οχήματος ή ατυχήματος.
– Το ίδιο ισχύει -βάσει διαθεσιμότητας στόλου- και σε ότι αφορά σε Van με ψυκτικό θάλαμο, πράγμα που αφορά μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αφού η επιλογή του Avis Leasing μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή για Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Φαρμακευτικές κ.α.

Advertisement

Leasing σημαίνει ευελιξία για τον επαγγελματία
H μακροχρόνια μίσθωση οχήματος συνοδεύεται από ένα συμβόλαιο με συγκεκριμένους και σταθερούς όρους. Όμως η Avis, χάρη στην εξειδίκευση και την εις βάθος γνώση των αναγκών μιας επιχείρησης, προσφέρει τη δυνατότητα αναπροσαρμογής των όρων του συμβολαίου κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Αλλαγές όπως ετήσια χιλιόμετρα, αλλαγή διάρκειας συμβολαίου, δυνατότητα εξαγοράς οχήματος με προνομιακή τιμή και όρους, δεν πρέπει να ανησυχούν τους επαγγελματίες.

Leasing προσαρμοσμένο στον κάθε επαγγελματία
Η Avis είναι κοντά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της και ιδίως των επαγγελματιών πελατών. Υπάρχουν εταιρείες που χρειάζονται ειδικές συνθήκες μεταφοράς, όπως για μεταφορά  φρέσκων προϊόντων ή στην περίπτωση ταχυμεταφορών. Η Avis προσφέρει τη λύση του customized οχήματος, όπως μετατροπή του οχήματος σε ψυγείο ή κατάψυξη, προσθήκες ραφιών στο όχημα και συγχρόνως φροντίζει για την έκδοση της κατάλληλης άδειας του οχήματος. Για ό,τι λοιπόν χρειάζεστε, υπάρχει η λύση.

Advertisement

Ιδανικές επιλογές από το Avis Leasing
Επειδή πολλοί από εσάς προτιμούν μετά τη θεωρία να περνούν αμέσως στην πράξη, έχουμε για εσάς τέσσερις βασικές επιλογές, επιλεγμένες από τις προσφορές leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου της Avis. Ξεκινώντας από το Fiat Fiorino, σε έκδοση 1.3 multijet 95HP SX Pack Tecnico που μπορεί να ενταχθεί στο στόλο σας έναντι 169 ευρώ/μήνα. Αν ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σας επαγγέλματος το Mercedes-Benz Citan στην έκδοση Van 109CDI Long που προσφέρεται με 199 ευρώ/μήνα.

Ανεβάζοντας κλίμακα και μεγέθη, η μακροχρόνια μίσθωση του Peugeot Expert Van στην έκδοση 1.5 BlueHDi 120 S&S 10 L2H1 θα σας κοστίσει μόνο 215 ευρώ/μήνα. Τέλος, για τις βαρέων-βαρών καταστάσεις, αρκούν 269 ευρώ/μήνα για να ενταχθεί στο δυναμικό της επιχείρησής σας ένα Peugeot Boxer στην έκδοση 2.2 BlueHDi 140 S&S 35 L2H2!

Όλα τα παραπάνω φαντάζουν υπέρ-αρκετά για να αντιληφθείτε το κέρδος μίας επιχείρησης και ενός επαγγελματία από την επιλογή του Leasing. Και ειδικά, του Avis Leasing.