Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δε φαντάζεστε πόσο χρόνο θέλει η βαφή μίας Bugatti

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δε φαντάζεστε πόσο χρόνο θέλει η βαφή μίας Bugatti

ΝΕΑ

Δε φαντάζεστε πόσο χρόνο θέλει η βαφή μίας Bugatti

ΝΕΑ

Άμα έχεις αρκετά χρήματα για… πέταμα, τότε μπορεί να βαρεθείς το χρώμα της Chiron Super Sport σου και να θες να το αλλάξεις.

Advertisement
Advertisement

Ένα εύπορο ζευγάρι στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών παρήγγειλε και απέκτησε δύο Bugatti Chiron Super Sport. Πήρε πολύ καιρό στο γαλλικό εργοστάσιο να παραδώσει τα πανομοιότυπα μοντέλα. Πήρε λιγότερο καιρό όμως στον άνδρα του ζευγαριού να… βαρεθεί το νέο του απόκτημα.

Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε από τη Bugatti να τροποποιήσει το σχέδιο και τον χρωματισμό της δικής του Chiron SS, ώστε να ταιριάζει με αυτήν της συζύγου του.

Αυτό που δεν υπολόγισε είναι το πόσο μοναδικό είναι κάθε μοντέλο που βγαίνει από το γαλλικό εργοστάσιο, γεγονός που κάνει το εγχείρημα της μετατροπής του ορίτζιναλ σχεδιασμού και χρωματισμού μία μεγάλη πρόκληση.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία από το Μόλσχαϊμ έχει ένα συγκεκριμένο τμήμα που αναλαμβάνει το ντιζάιν τη σχεδίαση κάθε λεπτομέρειας, όπως ακριβώς την έχει ζητήσει ο πελάτης στην παραγγελία του.

Κάθε ψήγμα βαφής που περνάει πάνω στο αμάξωμα μίας Bugatti είναι ακριβής και γίνεται με το χέρι. Είναι μέρος της τελειότητας στην οποία στοχεύει η γαλλική εταιρεία.

Advertisement

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Bugatti να ικανοποιήσουν την παραγγελία του Αμερικανού άνδρα, αυτός σύντομα μετάνιωσε την επιλογή του και ζήλεψε αυτήν της γυναίκας του, οπότε έστειλε τη δική του Chiron Super Sport να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για νέα βαφή.

Advertisement

Προς έκπληξή τους, οι άνθρωποι της εταιρείας ζορίστηκαν να αποδεχτούν το αίτημα, όντας ασυνήθιστο, αλλά δε μπορούσαν να μην επιστρέψουν κάτι άψογο σε κάθε του λεπτομέρεια.

Για αυτό, τους πήρε 7 μήνες (!) η βαφή της Chiron SS του Αμερικανού συζύγου ο οποίος χρειάστηκε να περιμένει πολύ υπομονετικά για να λάβει κάτι που ίσως αυτή τη φορά τον ικανοποίησε.

Τελικά, άμα έχεις αρκετά χρήματα, βαριέσαι και ασχολείσαι με τα πιο… ανούσια πράγματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μία και μοναδική Bugatti Chiron 57 ανήκει σε 70χρονη κυρία!
Τι αγοράζεις με ένα σετ ζαντολάστιχα της Bugatti Chiron;
Θέλεις Bugatti Chiron; Σκέψου τα service! (+video)