Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cupra Formentor: Κέρδισε βραβείο Red Dot για το 2021

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Cupra Formentor: Κέρδισε βραβείο Red Dot για το 2021

ΝΕΑ

Cupra Formentor: Κέρδισε βραβείο Red Dot για το 2021

ΝΕΑ

To Cupra Formentor αναδείχθηκε νικητής χάρη στην ικανότητα του να συνδυάζει τις ανάγκες της καθημερινότητας με το πάθος ενός οχήματος υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

To Crossover SUV κέρδισε το βραβείο μετά από αξιολόγηση 50μελούς Διεθνούς Επιτροπής

Το Cupra Formentor συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την κατάκτηση του βραβείου Red Dot Product Design 2021. To Crossover SUV έχει ήδη ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες, καταφέρνοντας να τερματίσει στο βάθρο του Car of the Year Award, μία μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι η μάρκα μετρά μόλις τρία χρόνια στην αγορά.

Το βραβείο Red Dot είναι ένα ακόμη δείγμα ότι η Cupra και πιο συγκεκριμένα το Formentor, προσφέρουν μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία. Αποτελεί επίσης τεράστια αναγνώριση για ολόκληρη την Cupra Tribe και την σχεδιαστική ομάδα.

Advertisement
Advertisement

Το βραβείο Red Dot Product Design απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς, από άποψη αισθητικής, λειτουργικότητας, καινοτομίας και εξαιρετικής ποιότητας σχεδίασης. «Το βραβείο Red Dot Product Design 2021 αποτελεί αναγνώριση της αντισυμβατικής σχεδιαστικής γλώσσας του Cupra Formentor. Στην Cupra, δημιουργούμε αυτοκίνητα που κάποιοι αγαπούν και όχι απαραίτητα αυτοκίνητα που αρέσουν σε όλους», δήλωσε ο Wayne Griffiths, Πρόεδρος της Cupra και της Seat και πρόσθσε: «Αυτό το σημαντικό βραβείο ενισχύει το εξαιρετικό έργο που κάνει η ομάδα σχεδίασης της Cupra ».

Η ικανότητα του Formentor να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς, της τεχνικής καινοτομίας, της ασφάλειας, της προσιτής τιμής και του εξηλεκτρισμού, σημαίνει ότι είναι ένα όχημα που αποδίδει σε κάθε επίπεδο. Με την ενίσχυση της πλατφόρμας MQB EVO, σε συνδυασμό με το στυλ του αμαξώματος Crossover SUV: Συνδυάζει το sportiness και το δυναμισμό ενός hatchback, με την πρακτικότητα, την άνεση και την ευρυχωρία ενός SUV.

Advertisement

Η κριτική επιτροπή του Red Dot αποτελείται από 50 διεθνείς εμπειρογνώμονες που εξετάζουν και αξιολογούν κάθε συμμετοχή ξεχωριστά. Η διαδικασία αξιολόγησης του βραβείου βασίζεται σε μια ποικιλία κριτηρίων που συμπληρώνουν ένα πλαίσιο προσανατολισμού, το οποίο αξιολογείται από κάθε κριτή σύμφωνα με την εμπειρία του. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν θέματα όπως: Βαθμός καινοτομίας, λειτουργικότητα, εργονομία, συμβολικό και συναισθηματικό περιεχόμενο και οικολογική συμβατότητα.

Το Cupra Formentor κατέκτησε την κορυφή χάρη στην ικανότητά του να συνδυάζει τις ανάγκες της καθημερινότητας με το πάθος και το συναίσθημα ενός οχήματος υψηλών επιδόσεων. Προορίζεται να αποτελέσει σημαντικό μέλος της κατηγορίας Crossover SUV που προβλέπεται να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια, καθιστώντας το έτσι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του μέλλοντος της μάρκας. Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot Product Design 2021 αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στη πορεία του οχήματος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε: CUPRA Formentor VZ
Αυτό είναι το νέο, «καυτό» CUPRA Formentor VZ5
Έρχεται με 400+ ίππους το CUPRA Formentor